Girişimcilere finansal okuryazarlık eğitimi

Girişimcilere finansal okuryazarlık eğitimi

SİVAS (AA) - Cumhuriyet Üniversitesinde (CÜ) girişimcilere yönelik finansal okuryazarlık eğitimi düzenlendi. CÜ'den yapılan yazılı açıklamaya göre,...

SİVAS (AA) - Cumhuriyet Üniversitesinde (CÜ) girişimcilere yönelik finansal okuryazarlık eğitimi düzenlendi.

CÜ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, Cumhuriyet Teknokent, Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı ile Habitat Derneği tarafından, "Girişimciler İçin Paramı Yönetebiliyorum" adlı eğitim programı gerçekleştirildi.

Cumhuriyet Teknokent Konferans Salonu'nda düzenlenen programa Cumhuriyet Teknokent Genel Müdürü Yrd. Doç. Dr. Serdar Mercan, Cumhuriyet Teknokent personeli ile çok sayıda genç girişimci katıldı.

Uygulamalı olarak verilen eğitim sonrası konuşan ticaret uzmanı Nilay Güçlüoğlu, girişimci olmak isteyen veya girişimcilik ile ilgili çalışma gerçekleştirmek isteyenlere bu eğitimi verdiklerini belirtti.

Girişimciliğin Türkiye’de çok fazla ilgi çeken bir alan olduğunu aktaran Güçlüoğlu, "Biz bu eğitim kapsamında girişimcilerin girişimcilik aşamasında nelere daha çok dikkat etmesi gerektiği, bütçe yönetimi ve finansal yönetim kavramları ile bu kavramların önemine değineceğiz." ifadelerini kullandı.




AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :