Giresunspor'da sezon hazırlıkları

Giresunspor'da sezon hazırlıkları

- Kulüp asbaşkanı Özkul:"Takımımız yeni sezon hazırlıklarına 7 Ağustos Pazar günü Giresun'da yapacağı antrenmanla devam edecek"


GİRESUN (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'un kulüp asbaşkanı İbrahim Özkul, takımın yeni sezon hazırlıklarına 7 Ağustos Pazar Giresun'da yapacağı antrenmanla devam edeceğini bildirdi.

Özkul, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Bolu'daki ikinci etap kampını tamamlayarak futbolculara izin verdiklerini söyledi.

Kamp süresince üç hazırlık karşılaşması oynadıklarını dile getiren Özkul, "Samsunspor'u 1-0, Adanaspor'u 3-0 yendik, Büyükşehir Gaziantepspor ile de 1-1 berabere kaldık. Biz burada alınan sonuçları çok önemsemiyoruz ancak hazırlık maçları eksikliklerimizi görmemiz için önemliydi." dedi.

Özkul, teknik direktör Mustafa Kaplan'ın takımı iyi çalıştırdığını ifade ederek, şunları kaydetti:

"İki etapta kamp çalışmalarında verimli bir hazırlık süreci geçirdik. Şimdi ise evimize dönüyoruz. Eğer bir aksilik olmazsa Giresun'da çalışmalara devam edeceğiz. Takımımız yeni sezon hazırlıklarına 7 Ağustos Pazar günü Giresun'da yapacağı antrenmanla devam edecek. Altınordu ile yapacağımız sezonun ilk maçının hazırlıklarına da start vereceğiz."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :