Giresunspor Teknik Direktörü Sözeri:

Giresunspor Teknik Direktörü Sözeri:

"Göztepe'nin ardından Şanlıurfaspor karşılaşmasını da kazanarak, ligde çıkışımızı sürdürmek istiyoruz"

GİRESUN (AA) - PTT 1. Lig'de ekiplerinden Giresunspor'un teknik direktörü Erkan Sözeri, hafta sonu Şanlıurfaspor ile oynayacakları maçı da kazanarak ligde çıkışlarını sürdürmek istediklerini söyledi.

Sözeri, kulübün tesislerindeki antrenman öncesinde gazetecilere yaptığı açıklamada, geçen hafta sahalarında Göztepe'yi 3-1 mağlup ettiklerini anımsattı.

Göztepe galibiyetiyle ligde 7 maç sonunda 3 puana ulaşmayı başardıklarını ifade eden Erkan Sözeri, bunun mutluluğunu yaşadıklarını aktardı.

Hafta sonu sahalarında Şanlıurfaspor'u konuk edeceklerini, artık bu maça odaklandıklarını dile getiren Sözeri, "Rakibimiz devre arasında çok ciddi takviyeler yaptı. İyi oyuncuları kadrosuna kattı. Son haftalarda çok iyi performans gösteriyorlar. Aldıkları talihsiz sonuçlar kimseyi yanıltmasın. Bulundukları yer kesinlikle oynadıkları oyunun karşılığı değil. Giresun'a da kazanmak için gelecekler ve 90 dakika 3 puan için savaşacaklardır. O yüzden çok zor bir maç bizi bekliyor" diye konuştu.

Erkan Sözeri, Şanlıurfaspor maçını kazanarak ligde çıkışlarını sürdürmek istediklerini vurgulayarak, "Zorlu maçtan da 3 puanla ayrılacak oyuncu kadrosu ve güce sahibiz. İnşallah her şey istediğimiz gibi gider de sahadan galip ayrılmayı başarır ve ligde yeniden zirve yarışında iddialı hale geliriz" ifadelerini kullandı.

Yeşil-beyazlı takım hazırlıklarını Sözeri yönetimindeki antrenmanla sürdürdü. Koşuyla başlayan antrenman, çift kale maçla sona erdi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :