Giresunspor Teknik Direktörü İldiz:

Giresunspor Teknik Direktörü İldiz:

"Kalan iki maçımızı çok iyi değerlendirmemiz lazım ki devre arasında eksikliklerimizi tamamlayalım, ikinci yarıya daha umutlu bakalım"

GİRESUN (AA) - TFF 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'un teknik direktörü Yücel İldiz, devre arasına kadar oynayacakları Samsunspor ve Denizlispor maçlarını kayıpsız geçmek istediklerini söyledi.

İldiz, Giresunspor Tesisleri'ndeki antrenman sonrasında gazetecilere yaptığı açıklamada, dün Mersin İdmanyurdu deplasmanında aldıkları üç puanın zamanlama açısından iyi olduğunu belirtti.

Ligde hedefledikleri yerle ilgili çok önemli bir puan farkı olmadığına dikkati çeken İldiz, "Çok önemli iki maçımız kaldı, oyuncu arkadaşlarımız moralli. Kalan iki maçımızı çok iyi değerlendirmemiz lazım ki devre arasında eksikliklerimizi tamamlayalım, ikinci yarıya daha umutlu bakalım." diye konuştu.

İldiz, her maçı kazanmak istediklerini vurgulayarak, "Hep maç maç bakıyoruz, Samsunspor ve Denizlispor maçını kayıpsız geçmek istiyoruz. Sonuçlar bazen istediğimiz gibi oluyor, bazen istediğimiz gibi olmuyor ama çıkıp kazanmamız gerekiyor. Samsunspor maçı da önemli bir müsabaka, kazanmak zorundayız." değerlendirmesinde bulundu.

Öte yandan defans oyuncusu Hüsamettin Tut'un omuzunda sakatlık olduğunu ifade eden İldiz, bu oyuncunun 19 Aralık Pazartesi günü oynanacak Samsunspor maçında forma giymesinin zor gibi göründüğünü aktardı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler