Giresun'da askeri helikopterin düşmesi

Giresun'da askeri helikopterin düşmesi

Başbakan yardımcıları Nurettin Canikli ile Numan Kurtulmuş, Çalışma Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu ve Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar hastanede tedavi altındaki yaralıları ziyaret etti

GİRESUN (AA) - Başbakan yardımcıları Nurettin Canikli ve Numan Kurtulmuş, Çalışma Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu ile Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar helikopter kazasında yaralananları hastanede ziyaret etti.

Giresun'daki helikopter kazası sonucu şehit olan askerler için Ordu-Giresun Havaalanı'nda düzenlenen törenin ardından Canikli, Kurtulmuş, Soylu ve Akar, Giresun Prof. Dr. İlhan Özdemir Devlet Hastanesine geldi.

Hastane bahçesinde bekleyen asker yakınlarına geçmiş olsun dileklerini ileten Canikli, Kurtulmuş, Soylu ve Akar, daha sonra yoğun bakım ünitesine giderek burada yetkililerden yaralıların durumu hakkında bilgi aldı.

Yaklaşık 10 dakika süren ziyaretin ardından Canikli, Kurtulmuş, Soylu ve Akar, Giresun Jandarma Bölge Komutanlığına gitti.

Buradaki görüşmeler basına kapalı gerçekleşti.

Giresun'un Alucra ilçesine bağlı Tohumluk köyü sınırları içinde "Sikorsky" tipi askeri helikopterin düşmesi sonucu askeri personel ile eş ve çocuklarının da aralarında bulunduğu 7 kişi hayatını kaybetmiş, 8 kişi yaralanmıştı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :