Girdiği evden 150 bin liralık ziynet çalan kadın hırsız yakalandı

Girdiği evden 150 bin liralık ziynet çalan kadın hırsız yakalandı

Kayseri'de bir evden 150 bin TL değerinde ziynet eşyası çalan 40 yaşındaki kadın hırsız polis ekipleri tarafından yakalandı

Kayseri'de bir evden 150 bin TL değerinde ziynet eşyası çalan 40 yaşındaki K.Ç. ve 5 farklı iş yerinden hırsızlık yapan 25 yaşındaki Y.A. polis ekipleri tarafından yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri 7 farklı hırsızlık olayına karışan M.K. (29), bir evden 150 bin TL değerinde ziynet eşyası çalan kadın K.Ç. (40) ve 5 farklı işyerinden hırsızlık yapan Y.A.'yı (25) yakalamak için çalışma başlattı.

Operasyon düzenleyen ekipleri, şüpheli 3 kişiyi yakalayarak gözaltına aldı. Ayrıca, 150 bin TL değerinde ziynet eşyası çalan K.Ç.'nin binaya girdiği anlar da, güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen M.K. tutuklanırken, K.Ç. ve Y.A.'nın emniyetteki işlemleri sürüyor.

Girdiği evden 150 bin liralık ziynet çalan kadın hırsız yakalandı

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.