Geri dönüşüm fabrikasında korkutan yangın

Geri dönüşüm fabrikasında korkutan yangın

Tekirdağ’ın Ergene ilçesi Marmaracık Mahallesi Motor Yerleri Mevkii’nde bir geri dönüşüm fabrikasının kağıt ve plastik atıkların depolandığı bölümünde yangın çıktı. Alevlerin hızla büyüdüğü yangına müdahale sürüyor

Tekirdağ’ın Ergene ilçesinde faaliyet gösteren bir geri dönüşüm fabrikasının kağıt ve plastik atık toplama bölümünde yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangına çok sayıda ekip müdahale ediyor.

Edinilen bilgilere göre; olay Tekirdağ’ın Ergene ilçesine bağlı Marmaracık Mahallesi Motor Yerleri Mevkii’nde faaliyet gösteren bir geri dönüşüm fabrikasının kağıt ve plastik atıkların depolandığı bölümünde meydana geldi.

Fabrikadan dumanların yükseldiğini görenlerin haber vermesi ile bölgeye çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi.

Jandarma ekipleri de yangının meydana geldiği fabrika çevresinde güvenlik tedbiri alırken Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığına bağlı itfaiye ekipleri de yangına müdahale etti.

Yangın söndürme çalışmalarının sürdüğü olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.

tee.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.