Genelkurmay Başkanı Orgeneral Akar Şırnak'ta

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Akar Şırnak'ta

Orgeneral Akar, şehit uğurlama töreninin ardından kuvvet komutanları ile 23. Jandarma Sınır Tümen Komutanlığı Karargahı'nı ziyaret etti- Genelkurmay Başkanı Orgeneral Akar, komutanlık personeline hitabında, başta PKK terör örgütü olmak üzere tüm terör örg

ANKARA (AA) - Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Şırnak'taki 23. Jandarma Sınır Tümen Komutanlığı personeline hitabında, başta PKK terör örgütü olmak üzere tüm terör örgütleriyle mücadeleye azim ve kararlılıkla devam edildiğini, bölge halkının zarar görmemesi için her türlü dikkat ve duyarlılığın gösterildiğini ve bu mücadelenin en son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar aynı azim ve kararlılıkla sürdürüleceğini bildirdi.

Türk Silahlı Kuvvetlerinden yapılan bilgilendirmeye göre, Orgeneral Akar, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Salih Zeki Çolak, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Bülent Bostanoğlu ve Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Abidin Ünal ile şehit uğurlama töreninin ardından 23'üncü Jandarma Sınır Tümen Komutanlığı Karargahını ziyaret etti.

Burada personele hitap eden Akar, elim helikopter kazasında hayatlarını kaybeden şehitleri rahmetle andı. TSK'nın her bir ferdinin vatanın ve milletin güvenlik ve bütünlüğü için "Ölürsem şehit, kalırsam gazi" anlayışıyla terörle mücadelede büyük kahramanlık ve fedakarlık gösterdiğini belirten Orgeneral Akar, devletin ve Türk Silahlı Kuvvetlerinin şehit ve gazilerine bir aile samimiyeti ve büyük bir onurla sahip çıktığını vurguladı.

Orgeneral Akar, başta PKK terör örgütü olmak üzere tüm terör örgütleriyle mücadeleye azim ve kararlılıkla devam edildiğini, bölge halkımızın zarar görmemesi için her türlü dikkat ve duyarlılığın gösterildiğini ve bu mücadelenin en son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar aynı azim ve kararlılıkla sürdürüleceğini kaydetti.

Daha sonra Orgeneral Akar ve beraberindeki komutanlar, helikopter kazasının meydana geldiği bölgeye giderek incelemelerde bulundu.



AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :