Genel seçimlere doğru

Genel seçimlere doğru

AK Parti İstanbul 2. Bölge Seçim Koordinasyon Merkezi açıldı

İSTANBUL (AA) - AK Parti İstanbul 2. Bölge Seçim Koordinasyon Merkezi törenle açıldı. 

Cevizlibağ Toya Plaza'daki koordinasyon merkezi açılışına AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci, milletvekilleri aday adayları, belediye başkanları ile partililer katıldı. 

İl Başkanı Temurci, törende yaptığı konuşmada, bugün Bahçelivler'de 3. Bölge, Ataşehir'de 1. Bölge Seçim Koordinasyon Merkezlerinin de açılışını yapacaklarını belirtti. 

Koordinasyon merkezleri bünyesinde 25 bin gönüllünün seçimlerde görev yapacağını aktaran Temurci, ev ev, sokak sokak, mahalle mahalle dolaşarak çalışacaklarını ve seçim koordinasyon merkezlerini coşkunun ve heyecanın merkezi haline getireceklerini söyledi. 

Türkiye'yi çok önemli bir seçim sürecinin beklediğini ifade eden Temurci, "7 Haziran seçimlerinin sadece AK Parti için değil bizim karşımızda duran o şer ittifakı gören herkes için tarihi sorumluluğu olan AK Partimiz için bize çok farklı bir misyon yüklüyor. Bizim bir davamız var. Bizim bir geleceğimiz var. Biz İstanbuluz. Bizim en büyük davamız bu millete hizmettir. Bizim en büyük davamız tarihi sorumlulukları bilerek, bu sorumluluklar çerçevesinde bu ülkeyi yarınlara taşımaktır" ifadelerini kullandı. 

İstanbul'da 39 ilçede seçim koordinasyon merkezi, 950 civarında da seçim irtibat noktaları açacaklarını da sözlerine ekledi.  

Konuşmanın ardından Temurci ile beraberindekiler 2. Bölge Seçim Koordinasyon Merkezinin kurdelasını kesti.

AK Parti İl Başkanı Temurci, açılışın ardından basın mensuplarına Seçim Koordinasyon Merkezi'ni ve burada yapılacak çalışmaları tanıttı.

Temurci, seçim çalışmalarında kullanılan taşıtların merkezde izlenebildiğini, tüm faaliyetlerin Seçim Koordinasyon Merkezi sistemine girildiğini, çağrı merkezinde de tüm seçmenlerin sorunlarını ve görüşlerini aktarabileceğini ifade etti. 

Türkiye'de muhalefetin olmadığını, aşırı uçlarla hareket eden bir yapılanmayla karşı karşıya kaldıklarını, kendilerinin ise tüm İstanbullulara gönüllerinin açık olduğunu savunan Temurci, "Bütün İstanbullunun da gönlü AK Parti'ye açık. Bu çağrı merkezi bütün İstanbullulara açık olacak. Her sorunu burada dinleyeceğiz. Seçim döneminde burayı coşkunun, heyecanın merkezi haline getireceğiz" diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :