Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç, Şırnak'ta

Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç, Şırnak'ta

Bakan Kılıç:- "Hizmetler, bu evlatlarımız en iyi şekilde okusun, spor alanında gelişsin diye yapılıyor. Sadece 33 tesis için 2 milyon, olimpik havuz için 4 milyon lira harcadık"

ŞIRNAK (AA) - Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, "Hizmetler, bu evlatlarımız en iyi şekilde okusun, spor alanında gelişsin diye yapılıyor. Sadece 33 tesis için 2 milyon, olimpik havuz için 4 milyon lira harcadık." dedi.

Bakan Kılıç, AK Parti İl Başkanlığını ziyaret ederek, partililerle görüştü. Kılıç, burada yaptığı konuşmada, Şırnaklı vatandaşların terörle ve 15 Temmuz'da FETÖ ile mücadelede büyük başarılar elde ettiğini söyledi.

"Biliyorum terör örgütü sizi çok tehdit etti. Hani çok demokratlar ya. Hep yalan bunlar. Bir tanesi kaçıp gitti niye kaçıp gitti? Ya yurt dışından buraya getirip belediye başkanı yaparlar sonra da gidip çukur açıyorlar ya da burada bir iş yapıp bir yerleri karıştırıyorlar, ihanet ediyorlar, sonra da kaçıyorlar. Nereye kaçarsan kaç bulacağız seni." diyen Kılıç, bu milletin ve devletin adaletinden kaçamayacaklarını belirtti.

Hainlerin hem bu dünyada hem öbür dünyada hesap vereceğini aktaran Kılıç, Şırnaklı vatandaşın bunların yalanlarına kanmadığını, onlara itibar etmediğini, buna inancının sonsuz olduğunu kaydetti.

Kılıç, parti binasının kapısında bekleyen çocuklara eşofman ve futbol topu hediye ederek, onlara bol bol spor yapmalarını tavsiye etti.

Daha sonra Balveren beldesine geçen Kılıç, kardeşini kaybeden AK Parti Meclis Üyesi Mehmet Zeyrek'i ziyaret ederek başsağlığı diledi.

Bakan Kılıç, 25 Kasım 2015'te teröristlerin açtığı ateş sonucunda Cizre ilçesinde şehit olan Sabri Oğrak'ın ailesini de ziyaret ederek, aile üyeleri ile görüştü.

Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürlüğünde incelemelerde bulunan Kılıç, hizmete açılan spor tesislerini gezdi. Farklı branşlarda faaliyet gösteren sporcularla sohbet eden Kılıç, basketbol salonunda oynayan çocuklarla birlikte basket attı.

Sivil toplum kuruluş temsilcileri, kanaat önderleri ve şehit ailelerinin katılımıyla bir otelde düzenlenen iftar programına katılan Kılıç, burada yaptığı konuşmada, kentte yeniden imarın yanında spor branşlarına da ağırlık verileceğini, hem bireysel hem takım spor sporlarında kendini yetiştiren sporcuları görmekten duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Son 1,5 yıl içerisinde 33 sahanın hizmete açıldığını ifade eden Kılıç, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Hizmetlerimiz tüm hızıyla devam edecek. Biz gençlerimizi sporla buluşturacağız. Hizmetler, bu evlatlarımız en iyi şekilde okusun, spor alanında gelişsin diye yapılıyor. Sadece 33 tesis için 2 milyon, olimpik havuz için 4 milyon lira harcadık. Devletimizin yaptığı hastane, yollar, okullar onları saymıyorum bile. Bunlar sizlerin vergileriyle hazineden sizlere hizmet olarak geri dönüyor."






AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :