Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç:

Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç:

"Uluslararası anlaşmalarda doğan haklarımızın icrası için Cerablus'ta yapılan harekatta çok büyük başarı uyguladık"- "Dünyaya 15 Temmuz gecesi nasıl bir demokrasi dersi verdiysek yine tüm dünyaya terörle mücadelenin nasıl yapılması gerektiğini bu millet T

SAMSUN (AA) - Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, "Uluslararası anlaşmalarda doğan haklarımızın icrası için Cerablus'ta yapılan harekatta çok büyük başarı sağladık. Dünyaya 15 Temmuz gecesi nasıl bir demokrasi dersi verdiysek yine tüm dünyaya terörle mücadelenin nasıl yapılması gerektiğini bu millet Türk Silahlı Kuvvetleri ile gösterdi." dedi.

Samsun'un Çarşamba, Salıpazarı ve Terme ilçelerinde partisince düzenlenen bayramlaşma programlarına katılan Kılıç, tüm İslam aleminin Kurban Bayramı'nı tebrik etti.

AK Parti Çarşamba İlçe Başkanlığındaki programda partililere seslenen Kılıç, Türk Silahlı Kuvvetlerinin Cerablus'ta büyük başarı elde ettiğini dile getirerek şöyle devam etti:

"Fırat Kalkanı operasyonu ile Suriye'de DEAŞ, YPG, PYD, sınırlarımızın güvenliği için hepsiyle mücadele ediyoruz. Uluslararası anlaşmalarda doğan haklarımızın icrası için Cerablus'ta yapılan harekatta çok büyük başarı uyguladık. Dünyaya 15 Temmuz gecesi nasıl bir demokrasi dersi verdiysek yine tüm dünyaya terörle mücadelenin nasıl yapılması gerektiğini bu millet Türk Silahlı Kuvvetleri ile gösterdi."

FETÖ ile mücadelenin adil bir şekilde devam edileceğini belirten Kılıç, FETÖ'nün milletin hayır için verdiğini paraları millete darbe yapmak için kullandığını söyledi. Kılıç, şunları kaydetti:

"Acımak yok, müsamaha yok. Hiçbir zaman bunlara acımayacağız ama adil olacağız. Sayın Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımızın dediği gibi 'İnce eleyeceğiz, sık dokuyacağız'. Elimizdeki bulgulara da sonuna kadar devam edeceğiz. 15 Temmuz gecesi milletimiz, bize ağır bir sorumluluk verdi. Bunun gereğinin yerine getireceğiz. FETÖ milletin hayır için verdiği katkıları emmiş. Kan için kullanmış. Onun için acıkmak ve merhamet yok ama adil olacağız."

Ziyaretlerinin arından Bakan Kılıç, karayolu ile Ankara'ya hareket etti.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :