Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu'nun Konya programı ertelendi

Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu'nun Konya programı ertelendi

Bakan Kasapoğlu'nun katılımıyla yarın gerçekleştirilecek olan 'Konya 2022 İslam Ülkeleri Spor Başkenti Açılış Töreni' ve 'Konya 2021 5. İslami Dayanışma Oyunları Madalya ve Maskot Gösterim Programı' ertelendi

Konya'da Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun katılımıyla 19 Mart 2022 Cumartesi günü gerçekleştirilmesi planlanan, 'Konya 2022 İslam Ülkeleri Spor Başkenti Açılış Töreni' ve 'Konya 2021 5. İslami Dayanışma Oyunları Madalya ve Maskot Gösterim Programı'nın ileri bir tarihe ertelendiği duyuruldu.

Konya Valiliği'nden yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun katılımıyla gerçekleşeceğini duyurduğumuz “Konya 2022 İslam Ülkeleri Spor Başkenti Açılış Töreni” ve “Konya 2021 5. İslami Dayanışma Oyunları Madalya ve Maskot Gösterim Programı” ileri bir tarihe ertelenmiştir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler