Gençlerden polislere çorba ikramı

Gençlerden polislere çorba ikramı

Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde AK Parti Gölbaşı Gençlik Kolları üyeleri, İstanbul'daki terör saldırısının ardından polislere destek olmak için ilçedeki uygulama noktasını ziyaret ederek güvenlik güçlerine çorba ikram etti

ANKARA (AA) - Ankara'da bir araya gelen AK Parti Gölbaşı Gençlik Kolları üyeleri, İstanbul'daki terör saldırısı sonrası polislere destek vermek amacıyla ziyaret ettikleri Gölbaşı ilçesindeki uygulama noktasında, güvenlik güçlerine çorba ikramında bulundu.

AK Parti Gölbaşı Gençlik Kolları üyesi bir grup genç, İstanbul’da yaşanan terör saldırısı sebebiyle polislerin yanında olduklarını göstermek amacıyla ilçedeki bir polis uygulama noktasını ziyaret etti.

Gençler, uygulama noktasında görevli polislere çorba ikram edip bir süre sohbet etti. Polisler de ziyaretlerine gelen AK Partili gençlere çay ikramında bulundu.

Kontrol noktasındaki Gölbaşı İlçe Emniyet Müdürü Levent Alıcı, duyarlılıklarından dolayı gençlere teşekkür etti.

AK Parti Gölbaşı İlçe Gençlik Kolları Başkanvekili Ahmet Teceren de İstanbul'daki terör saldırısına tepki göstererek, "Bizim için gözünü kırpmadan canını feda eden kahraman polisimizin her zaman yanındayız. Bin yıldır bu topraklarda şehitler tepesi hiçbir zaman boş kalmadı, yine boş kalmayacak. Bizler buradayız. Hiçbir terör örgütünden korkumuz, çekincemiz yok." dedi.

Birlik ve beraberliğin önemine işaret eden Teceren, "Başaramayacaklar, bizi bölemeyecekler. Başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere devletimizin her zaman yanındayız. Bizler bir ölür, bin diriliriz." ifadesini kullandı.

Konuşmaların ardından "Şehitler ölmez, vatan bölünmez" sloganları atan gençler, polislere görevlerinde başarı diledi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :