Gençlerbirliği, Mersin İdmanyurdu maçının hazırlıklarını sürdürdü

Gençlerbirliği, Mersin İdmanyurdu maçının hazırlıklarını sürdürdü

Deneyimli futbolcu Selçuk Şahin: "Mersin İdmanyurdu'nda arkadaşlarımız var, uzun zamandır paralarını alamıyorlar"- İrfan Can Kahveci: "Maddi sıkıntı sadece Gençlerbirliği'nde yok"


ANKARA(AA) – Gençlerbirliği, Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında deplasmanda oynayacağı Mersin İdmanyurdu karşılaşmasının hazırlıklarına devam etti.

Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri’nde teknik direktör İbrahim Üzülmez yönetiminde yapılan antrenman, 1 saat 45 dakika sürdü. Isınmayla başlayan kırmızı-siyahlıların çalışması, top kapma oyunuyla devam etti. İdman, şut çalışmasının ardından oynanan çift kale maçla sona erdi. Başkent ekibinin antrenmanına tedavileri süren Hleb, Skulason ve Übeyd Adıyaman katılmazken, Ahmet Çalık fizyoterapist gözetiminde çalıştı.

Kırmızı-siyahlılar yarın yapacağı antrenmanla Mersin İdmanyurdu maçının hazırlıklarını sürdürecek.


- "Mersin İdmanyurdu'nda arkadaşlarımız var"

Gençlerbirliği'nin tecrübeli futbolcusu Selçuk Şahin, Mersin İdmanyurdu'nun zor günler geçirdiğini belirterek, "Orada arkadaşlarımız var. Durumlarını biliyoruz, uzun zamandır paralarını alamıyorlar. Bu işi yaptığınız zaman, karşılığını almanız sizi saha içinde ekstra motive eder" diye konuştu.

Selçuk, AA muhabirine yaptığı açıklamada Mersin İdmanyurdu maçını kazanarak düşme hattından matematiksel olarak da çıkmak istediklerini söyledi.

Mersin temsilcisinin durumu gereği karşılaşmada dirençli olacağına dikkati çeken Selçuk, galip gelerek tekrar bir seri yakalamayı hedeflediklerini dile getirdi.

Rakiplerinin birçok şeyle uğraştığını ifade eden Selçuk, şunları kaydetti:

"Sorunları, maddi sıkıntıları var. Biz onlara göre biraz daha rahat bir kulübüz. Oradaki oyuncu arkadaşlarımızın durumu zor. Uzun zamandır para alamıyorlar. Orada arkadaşlarımız var, durumlarını biliyoruz. Bu işi yaptığınız zaman, karşılığını almanız sizi saha içinde ekstra motive eder. Zor durumdalar ve bu şartlarda ellerinden geleni yapmaya çalışıyorlar."


- İrfan Can: "Maddi sıkıntı sadece bizde yok"

Kırmızı-siyahlı kulübün alt yapısında yetişen İrfan Can Kahveci, son 3 maçtır galip gelemediklerini hatırlatarak, bu nedenle kazanmaları gerektiğini belirtti.

Zor durumdaki rakiplerinin moral bulmak için mücadele edeceğini kaydeden İrfan, "Bu maç onların son şansı olabilir" dedi.

Ligde neredeyse bütün takımların maddi zorluk çektiğini, bu durumun sadece kırmızı-siyahlı kulüpte olmadığını ifade eden İrfan, sezonu 9 ya da 10. sırada tamamlayacakları tahmininde bulundu.

Gençlerbirliği, Mersin İdmanyurdu maçının hazırlıklarını sürdürdü

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :