Gençler önceliğimizdir
Ak Parti Selçuklu Belediye Başkan Adayı Uğur İbrahim Altay, Üniversite öğrencisi gençlerle buluştu. Altay Gençlere “Kendinizi yetiştirin ve ülkemizin geleceğinde rol alın” dedi.
“Sizlerin hem eğitim, hem bedenen hemde sosyal yaşamda kendinizi geliştirmeniz için her türlü çalışmayı severek yapıyoruz” diyen Ak Parti Selçuklu Belediye Başkan Adayı Uğur İbrahim Altay, gençlere zamanlarını iyi programlamalarını ve bu program içinde mutlaka Türkiye’nin geleceği için çalışmaya zaman ayırmalarını istedi.
Ak Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Ak ve Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Ahmet İzi’nin de katıldığı programda gençlerle gelecek 5 yıl üzerinde de fikir alışverişi yapan Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay konuşmasında ayrıca şunları söyledi.
“Ak Parti tüzüğünde ve bizim yerel yönetim anlayışımızda Gençler önceliğimizdir. Başbakanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan gençlere ayrı bir önem vermektedir. Belediye Başkan adayları ve meclis üyeleri aday listelerinde gençlerin sayısına baktığımızda bunu açıkça görebiliyoruz. Türkiye’nin genç nüfusu gelecek için umut vericidir. Selçuklu Belediyesi olarak geçtiğimiz 5 yılda gençlerimize ve onların fikirlerine önem verdik. Üniversite öğrencilerimizi okulda, yurtlarda ve evlerinde ziyaret ettik. Gençlik Meclisimiz hayırlı hizmetlerde bulundu, Gençlik Merkezimizi gençlerimizin hizmetine sunduk. Öğrenci toplulukları ve bireysel projeleri değerlendirdik, şehrimiz için katkı sağlayacağını düşündüğümüz projelere destek verdik. Selçuklu Belediyesi Gençlerle bütünleşti. Şehir dışından aileler bizi arayarak teşekkür ettiler. Biz üniversite öğrencilerimizi şehrimizde misafir kabul ediyoruz. Öğrencilerimizin büyük çoğunluğu okulu bitirince Konya’da kalıyor burada evleniyor ve iş hayatına atılıyor. Bu gösteriyor ki, öğrencilerimiz şehrimizden memnun kalıyor. Gelecek 5 yılda da bu işbirliği ve birlikte yönetme geleneğimizi sürdüreceğiz.”
Ak Parti için “genç” kelimesinin aynı zamanda “umut ve gelecek” anlamı taşıdığına dikkat çeken Ak Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Ak “Genç bir belediye başkanımız, genç bir ekibimiz var. Gençlik Kollarımızda hizmet eden kardeşlerimizin gözündeki heyecan bizim gelecek umudumuzdur. Gençlere Ak Parti çatısı altında siyaset yapma ve ülkenin geleceğinde aktif rol alma çağrımı her fırsatta yeniliyorum” dedi.
Ak Parti Konya Gençlik Kolları Başkanı Ahmet İzi ise Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ve İlçe Başkanı Mustafa Ak’a gençlere yönelik düşünce ve hizmetlerden dolayı teşekkür etti.
