Gençler kazanmaya gidiyor

Gençler kazanmaya gidiyor

Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe ile karşılaşacak Gençlerbirliği'nin genç kaptanı Ahmet Çalık: "Kazanmak için gidiyoruz, elimizden geleni yapacağız"- Başarılı orta saha oyuncusu İrfan Can Kahveci: "Gol yemeden devam etmek istiyoruz"

ANKARA (AA) - MUSA SAMUR - Gençlerbirliği'nin milli futbolcusu Ahmet Çalık, Fenerbahçe ile çok önemli bir karşılaşmaya çıkacaklarını belirterek "Kazanmak için gidiyoruz." dedi.

Gençlerbirliği alt yapısında yetiştikten sonra A Milli Takıma kadar yükselmeyi başaran kırmızı-siyahlı ekibin kaptanı Ahmet Çalık ve başarılı orta saha oyuncusu İrfan Can Kahveci, Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında yarın deplasmanda oynayacakları Fenerbahçe karşılaşmasına ilişkin AA muhabirine değerlendirmelerde bulundu.

Ligde son 4 haftadır yenilmeyen ve kalesinde gol görmeyen Gençlerbirliği'nin genç defans oyuncusu Ahmet, iyi gittiklerini ve bunu mümkün olduğu kadar devam ettirmek istediklerini söyledi.

Defansı takımın yaptığına vurgu yapan Ahmet, "Bütün arkadaşlarımın yüreğine sağlık." diye konuştu.

Fenerbahçe deplasmanında kendilerini zor bir maçın beklediğini dile getiren Ahmet Çalık, şöyle devam etti:

"Fenerbahçe lige kötü başladı ancak şu anda gerçekten çok iyi durumdalar, toparladılar. Kadro genişliği olan bir takım. Kazanmak için gidiyoruz, elimizden geleni yapacağız. Beraber oynarsak, iyi defans yaparsak her şeyi beraber yaparsak, puan ya da puanlar alacağımızı düşünüyorum. İnşallah gülen taraf biz oluruz."


- "Gol yemeden devam etmek istiyoruz"

Başkent ekibinin başarılı orta saha oyuncusu İrfan Can Kahveci de gol yemeden devam etmek istediklerini dile getirdi.

Takımın savunma anlamında çok iyi gittiğine dikkati çeken İrfan Can, "Uzun zamandır gol yemiyoruz. Hücum olarak ise çok pozisyona giriyoruz ama gol yapamıyoruz. Pozisyonları değerlendirip takım olarak gol oranımızı artırmamız gerekiyor." değerlendirmesinde bulundu.

Ziraat Türkiye Kupası'nda sarı-lacivertli rakiplerini yendiklerini hatırlatan İrfan Can, "Ligde de inşallah yenip yolumuza devam etmek istiyoruz. Gol yemeden devam etmek istiyoruz. Mağlup olmak istemiyoruz." diye konuştu.








AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :