Genç MÜSİAD Konya'dan genç girişimcilere yeni ufuklar kazandıracak eğitim

Genç MÜSİAD Konya'dan genç girişimcilere yeni ufuklar kazandıracak eğitim

Genç MÜSİAD Konya tarafından öğrencilerin gelecekte girişimci, proaktif ve inovaktif iş insanları olmaları adına yepyeni ufuklar kazandırmak amacıyla düzenlenen Young Business Academy programı bu yıl da 10-11 Aralık 2021 tarihlerinde gerçekleştirilecek

Genç MÜSİAD Konya tarafından, her yıl öğrencilerin gelecekte girişimci, proaktif ve inovaktif iş insanları olmaları adına yepyeni ufuklar kazandırmak amacıyla düzenlenen Young Business Academy programı bu yıl da 10-11 Aralık 2021 tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Young Business Academy isimli program birçok iş insanı, akademisyen, girişimci ve alanında uzman konuşmacıların katılımıyla 10-11 Aralık 2021 tarihlerinde Selçuklu Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

Katılımcılara sertifika da verilecek olan ücretsiz eğitim programı, 10 Aralık Cumartesi 14.30 - 18.00, 11 Aralık Pazar günü ise 12.30 - 17.00 arasında gerçekleşecek. Eğitime Kayıtlar www.ybakonya.org adresinden yapılıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.