Genç KOMEK Yaz Okulu kayıtları başlıyor

Genç KOMEK Yaz Okulu kayıtları başlıyor

KONYA (AA) - Konya Büyükşehir Belediyesinin, Konya Meslek Edindirme Kursları (KOMEK) bünyesinde düzenleyeceği Genç KOMEK Yaz Okulu kayıtları, 5-18 Haziran...

KONYA (AA) - Konya Büyükşehir Belediyesinin, Konya Meslek Edindirme Kursları (KOMEK) bünyesinde düzenleyeceği Genç KOMEK Yaz Okulu kayıtları, 5-18 Haziran tarihlerinde yapılacak.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, yaptığı yazılı açıklamada, Konya genelinde 2 yılda 50 bin öğrenciye yaz tatillerinde çeşitli eğitimler verildiğini söyledi.

Genç KOMEK Yaz Okulu faaliyetinin, Türkiye'deki en özgün çalışma olduğunu ifade eden Akyürek, "Öğrenciler yaz aylarını Kur'an-ı Kerim ve değerler eğitimi başta olmak üzere sanat ve spor faaliyetleri ile değerlendiriyor." dedi.

Akyürek, Konya genelindeki 8-16 yaş gurubundaki bütün öğrencileri Genç KOMEK Yaz Okulu'na kayıt yaptırmaya davet etti.

Konya Valiliğinin koordinasyonunda, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İlçe Halk Eğitim Müdürlükleri, İl Müftülüğü ve ilçe belediyelerinin katkısı ile gerçekleştirilen Genç KOMEK Yaz Okulu faaliyetleri, Konya ve ilçelerindeki 71 farklı noktada, 42 KOMEK merkezi, 29 okul, 25 spor salonu, 21 yüzme havuzunda yapılacak.

Ön kayıtlar, www.konya.bel.tr ve www.komek.org.tr adresleri üzerinden yapılabilecek. Ön kayıt yaptıranların, ders seçimi ve kayıt onayı için 18 Haziran tarihine kadar ilgili kurs merkezine başvurması gerekiyor.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :