Genç KOMEK Yaz Okulları başladı

Genç KOMEK Yaz Okulları başladı

KONYA (AA) - Konya Büyükşehir Belediyesi Genç KOMEK Yaz Okulları, Konya merkez ve ilçelerde 25 bine yakın öğrencinin katılımı ile başladı.Konya'daki...

KONYA (AA) - Konya Büyükşehir Belediyesi Genç KOMEK Yaz Okulları, Konya merkez ve ilçelerde 25 bine yakın öğrencinin katılımı ile başladı.

Konya'daki 8-16 yaş arası öğrencilerin tatillerini verimli şekilde değerlendirmelerine imkan veren Genç KOMEK Yaz Okulu, Konya merkez ve ilçelerde 98 farklı noktada yapılıyor.

Şehrin tamamında başlatılan yaz okullları, öğrencilerin manevi olarak eğitilmesinin yanı sıra eğitim hayatlarına da katkı sağlıyor.

Her yıl belli bir müfredata tabi olarak, belli yaş gruplarına özel olarak eğitim veren Genç KOMEK Yaz Okulu'nda bu yılki eğitimlerin yarısını Kuran-ı Kerim ve değerler eğitimi de yer alıyor.

Türkiye'de en büyük yaz okulunu açan "Genç KOMEK Yaz Okulu", öğrencilere eğitimlerin yanında doğa kampları, kariyer buluşmaları ve şehir turları düzenliyor.

Kayıt süresi bitmesine rağmen okulların kapanmasıyla birlikte velilerin yoğun ilgi gösterdiği yaz okulu için kayıtlar sürüyor.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :