Genç Kızılay Konya ile bayramlaştı

Genç Kızılay Konya ile bayramlaştı

Genç Kızılay Konya gönülleri görevi başında olan emniyet mensuplarından sağlık çalışanlarına, belediye personelinden bayramda kapısını çalacak kimsesi olmayan büyüklere kadar binlerce kişiyi ziyaret ederek bayramlarını kutladı

Konya Genç Kızılay gönülleri Ramazan Bayramı arefe gecesinde hazırladıkları 9 bin bayram ikram paketini 250 gönüllü ile bayramda da görevi başında olan emniyet mensuplarından, sağlık çalışanlarına, belediye personelinden bayramda kapısını çalacak kimsesi olmayan büyüklere kadar tek tek ziyaret ederek ikram etti. Kızılay gönüllüleri pandemi nedeni ile bayramı evinde geçirmek zorunda kalan çocuklara kadar çok sayıda vatandaşın da gülümseme sebebi oldu.

Türk Kızılay'ından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Türk Kızılay Derneğimizin insanlığa genel hizmet noktasındaki çalışmalarının yanı sıra, Kadın Kolları ve Gençlik Teşkilatları yapılarıyla her koşulda, her alanda destekler sunmaya devam etmektedir. Türk Kızılay Derneği Konya Şubemiz de bu iyilik hareketi içerisinde ana kademeleri, kadın kolları ve gençlik teşkilatları ile hummalı bir çalışma içerisinde faaliyet sürdürmektedir.

Genç Kızılay Konya İl Başkanlığı olarak göreve geldiğimiz günden itibaren ‘’İnsanı, yaşamı konu alan her durumda hizmet için buradayız.’’ düsturuyla hareket etmekteyiz. Gerek pandemi dönemi öncesi, gerekse pandemi döneminde hemen hemen her alanda merkez ve taşra ilçe teşkilatlarımız, yüzlerce gönüllülerimizle vatandaşlarımızın yanında olmaya devam ediyoruz.

11 ayın sultanı, bereketli ve iyiliğin had safhaya ulaştığı Ramazan Günleri’nde her yıla ek pandeminin getirdiği ağır sonuçları bir nebze daha azaltmak amacıyla ihtiyaç sahiplerine destekler sunduk. Bunun yanı sıra bu dönemde zaman mefhumu gözetmeksizin görevleri başında olan kamu personellerimizin de yanlarında olduk, olmaya da devam ediyoruz.

Arefe gecesi, Bayram sabahı dağıtımını gerçekleştireceğimiz paketlerimizi hazırladık ve görevi başında olan emniyet mensuplarımızdan sağlık çalışanlarımıza, belediye personellerimizden bayramda kapısını çalacak kimsesi olmayan büyüklerimize 250 gönüllümüz ile 9.000’e yakın bayram ikram paketlerimizin dağıtımını gerçekleştirdik. Pandemik koşullar nedeni ile kısıtlanmış sokaklarımızdan, bayramı evinde geçirmek zorunda kalan çocuklarımıza kadar onlarca vatandaşımızın yüzlerinde gülümseme olduk.

Bu zorlu günleri atlattıktan sonra da Genç Kızılay Konya Ailesi olarak birbirinden farklı birçok faaliyete öncülük etmeyi planlıyoruz. Bu çalışmaları planlayıp gerçekleştirmekte büyük destekler sunan; Türk Kızılay Derneği Konya Şube Başkanı sn. Hüseyin Üzülmez’ e, bizlere bir abi olarak yaklaşıp her koşulda arkamızda duran Genç Kızılay Konya İl Başkanı sn. Recep Tayyip Acar’a, bir aile sıcaklığıyla bağlı il yönetimimiz ve ilçe teşkilatlarımıza teşekkür ediyorum. Daha yapacak çok işimiz var ama çok vaktimiz yok, çocuklarımız gülsün diye!

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.