Genç kız 'sapık var' diye bağırınca vatandaşlar devreye girdi

Genç kız 'sapık var' diye bağırınca vatandaşlar devreye girdi

Manavgat'ın Aşağı Hisar Mahallesi'nde yaşanan olayda, spor salonundan evine dönen genç kıza yapılan sözlü tacizde yakalanan şüpheli, şikayetin geri çekilmesi üzerine serbest bırakıldı.

Manavgat'ın Aşağı Hisar Mahallesi'nde bir genç kızın, spor salonundan evine dönerken maruz kaldığı cinsel taciz olayı, kısa süre içinde vatandaşlar tarafından müdahale edilerek sonlandırıldı. Ancak, olayın ardından yaşanan gelişmeler dikkat çekti.

Olayın Detayları

Manavgat Emniyet Müdürlüğü ekiplerine yapılan ihbar üzerine olay yerine intikal eden polis, genç kızın beyanları doğrultusunda şüpheliyi yakalamak için harekete geçti. Şüpheli, vatandaşlar tarafından kovalamaca sonucunda yakalandı ve polis merkezine götürüldü.

Genç kız 'sapık var' diye bağırınca vatandaşlar devreye girdi

Genç kızın ifadesine göre, kendisine sözlü tacizde bulunduğunu iddia ettiği şahsın arkasından yaklaşarak "Kalçanız tozlanmış, ne olacak gel ben temizleyeyim" şeklinde konuştuğunu belirtti. Şüpheli ise bu sözlerin yanlış anlaşıldığını savunarak kötü bir niyetinin olmadığını dile getirdi.

Serbest Bırakılan Şüpheli

Polis merkezinde yapılan işlemlerin ardından genç kızın şikayetinden vazgeçmesi nedeniyle sözlü tacizde bulunduğu belirtilen şüpheli serbest bırakıldı. Olayda şüphelinin kötü niyetinin olmadığına dair ifadeler dikkate alınarak adli işlem yapılmadığı belirtildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.