Genç futbolcu Osman Çamdal boğularak can verdi

Genç futbolcu Osman Çamdal boğularak can verdi

Kayseri amatör küme takımlarından Akkışla Gençlikspor'un 27 yaşındaki genç futbolcusu Osman Çamdal, Adana'da serinlemek için Seyhan Nehri'nde boğuldu

Kayseri amatör küme takımlarından Akkışla Gençlikspor'un 27 yaşındaki futbolcusu Osman Çamdal, Adana'da serinlemek için Seyhan Nehri'nde boğularak can verdi.

Kayseri Birinci Amatör Küme takımlarından Akkışla Gençlikspor forması giyen Osman Çamdal hayatını kaybetti. Adana'da serinlenmek için suya giren genç futbolcu boğularak can verdi. Yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtulamayan Osman Çamdal'ın cenazesi yapılan incelemelerin ardından Kayseri'ye getirildi. Osman Çamdal'ın cenazesi öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Akkışla'nın Alevkışla Köyünde son yolculuğuna uğurlanacak.

Kayseri amatör camiası tarafından sevilen Osman Çamdal, Gençlerbirliği, Gültepessor, Kayserigücü ve son olarak da Akkışla Gençlikspor formaları giymişti.

Genç futbolcu Osman Çamdal boğularak can verdi

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.