Geleceğin iletişimcileri yarışmasında 1. ve 3 oldular

Geleceğin iletişimcileri yarışmasında 1. ve 3 oldular

Düzce Üniversitesi, Görsel Yayıncılık Belgesel Film kategorisinde birincilik, Video Haber kategorisinde ise üçüncülük ödülünün sahibi olarak büyük...

Düzce Üniversitesi, Görsel Yayıncılık Belgesel Film kategorisinde birincilik, Video Haber kategorisinde ise üçüncülük ödülünün sahibi olarak büyük bir başarıya imza attı.

Ödül törenine Düzce Üniversitesi'nden; Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi öğretim elemanları ve proje danışmanları Dr. Öğretim Üyesi Evren Günevi Uslu, Öğretim Görevlisi Murat Uslu, Öğretim Görevlisi Oğuzhan Duman ile İletişim ve Tanıtım Koordinatörü Öğretim Görevlisi Duygu Özdemir Cömert katıldı.

TRT tarafından düzenlenen Geleceğin İletişimcileri Yarışması'nın bu yıl 9.su düzenlendi. Düzce Üniversitesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü yeni mezun öğrencisi Fadime Kırmızı'nın Görsel Yayıncılık Belgesel Film kategorisindeki "Karanlık Bölge" adlı çalışması birincilik ödülüne layık görüldü. Büyük mutluluk yaşayan Fadime Kırmızı, kendilerine bu fırsatı veren Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nedim Sözbir'e, danışman akademisyenlere, ailesine ve arkadaşlarına teşekkürlerini iletti.

Düzce Üniversitesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü 3.sınıf öğrencisi Sena Yılmaz'ın Görsel Yayıncılık Video Haber kategorisindeki "Nart'ın Çocukları" adlı çalışması ise üçüncülük derecesi elde etti.

Geçtiğimiz yıllarda da TRT Geleceğin İletişimcileri Yarışması'nda birçok ödülü bulunan Düzce Üniversitesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da en prestijli ödülün sahibi olarak başarılarına bir yenisini eklemiş oldu.

Geleceğin iletişimcileri yarışmasında 1. ve 3 oldular

Geleceğin iletişimcileri yarışmasında 1. ve 3 oldular

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.