Gazze bombardıman altında! Şehit ve yaralı sayısı artıyor! Fanatik Yahudiler Mescid-i Aksa önünde toplandı

İsrail'in Gazze'ye saldırıları devam ediyor. Şehit sayısının 26'ya, yaralı sayısının ise 203'e yükseldiğini açıklandı. Öte yandan fanatik Yahudiler sabah erken saatlerde düzenleyecekleri baskın için Mescid-i Aksa önünde toplanıyor

Filistin Sağlık Bakanlığı, İsrail tarafından Gazze Şeridi’ne yönelik düzenlenen saldırıda hayatını kaybedenlerin sayısının 26’ya, yaralı sayısının ise 203’e yükseldiğini açıkladı.

İsrail'in, Filistin’in Gazze Şeridi’ne yönelik saldırıları devam ediyor. İsrail güçlerinin, Gazze Şeridi’nin kuzeyinde yer alan Cebaliye mülteci kampına saldırı düzenlediği açıklandı. Yetkililer saldırı nedeniyle 4’ü çocuk olmak üzere 6 kişinin hayatını kaybettiğini, 15 kişinin ise yaralandığını duyurdu.

Ayrıca Gazze Şeridi’nin güneyinde yer alan Refah şehrinde, İsrail güçlerinin bir eve düzenlediği saldırıda 2 Filistinlinin hayatını kaybettiği, 30 kişinin de yaralandığı belirtildi.

Filistin Sağlık Bakanlığı ise yaptığı açıklamada, İsrail’in Gazze Şeridi’ne düzenlediği saldırılarda hayatını kaybedenlerin sayısının 6’sı çocuk olmak üzere 26’ya, yaralı sayısının ise 203’e yükseldiğini açıkladı.

HAVA SALDIRILARINDA ŞEHİT OLAN 6 ÇOCUĞUN KİMLİKLERİ BELLİ OLDU

Resim

İşgalci İsrail tarafından Gazze'ye yönelik düzenlenen hava saldırılarında şehit olan çocuklar:

- Alaa Kaddoum, 5 yaşında. - Ahmad Alnairab, 11 yaşında. - Momen Alnairab, 5 yaşında. - Mohammed Hassouna, 14 yaşında. - Halil Ebu Hamad, 17 yaşında. - Hazem Salem, 12 yaşında.

Resim

ENKAZ ALTINDAKİLERİ ÇIKARMAK İÇİN ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

İsrail’in Gazze’nin güneyinde bulunan Refah kentine düzenlediği hava saldırısında enkazların altında onlarca yaralı ve şehit bulunuyor. İtfaiye ve ambulans ekipleri kısıtlı imkanlarıyla acil müdahale ediyor. Gazze’de arama kurtarma ve ilk yardım ekipleri şiddetli saldırılara rağmen kısıtlı imkanlarla saatlerdir enkaz altında kalanlara ulaşmaya çalışıyor.

Öte yandan sabah erken saatlerde Mescid-i Aksa'ya baskın düzenlemeye hazırlanan Fanatik Yahudi cemaatleri şimdiden Aksa'nın kapılarında toplanmaya başladı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.