Gazipaşalı doktoru Alanya'daki özel ekip aramaya devam ediyor ama halen yok

Gazipaşalı doktoru Alanya'daki özel ekip aramaya devam ediyor ama halen yok

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde 3 gün önce denize gitmek için evinden ayrıldıktan sonra bir daha haber alınamayan doktor Orhan Bican'ı arama çalışmaları sürüyor.

Kızılin ve Selinus sahillerinde 36 yaşındaki Bican'a ulaşmak için Alanya Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri ile Dalış Emniyet Güvenlik Arama ve Kurtarma (DEGAK) timinde görevli 8 dalgıç arama çalışmaları yürütüyor.

Arama çalışmalarında şu ana kadar kayıp doktora ulaşılamadı.

Bir süre önce eşinden ve havalimanındaki işinden ayrılarak anne babasıyla yaşayan doktor Orhan Bican, 7 Mayıs'ta denizde yüzmek istediğini belirterek evden ayrılmış ancak kendisinden bir daha haber alınamamıştı. Polis ve sahil güvenlik ekiplerinin yaptığı aramada Bican'ın kıyafetleri ve eşyaları sahil kenarında bulunmuştu.

OLAYIN GEÇMİŞİ

Gazipaşa'da ikamet eden 36 yaşındaki doktor Orhan Bican, 2 gün önce anne ve babasına denize gireceğini söyleyerek evden ayrıldı.

Evine dönmeyen Bican hakkında ailesi polise başvurarak kayıp başvurusunda bulundu.

Ailenin başvuru üzerine arama çalışması başlatan ekipler genç doktorun elbiselerini ve eşyalarını deniz kıyısında buldular.

Alanya Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri ve Gazipaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Orhan Bircan’ın elbiselerinin bulunduğu noktadan arama tarama faaliyetleri başlatılırken, Sahil Güvenlik Komutanlığı’na bağlı dalış timi de aramalara destek verdi.

Yapılan aramalar sonuçsuz kaldı ve genç doktordan herhangi bir ize rastlanmadı.
Doktor Orhan Bican'ın son olarak Gazipaşa Havalimanı'nda görev yaptığı ayrıca bir süre önce de eşinden ayrıldığı öğrenildi.

 

Etiketler :