Gazi̇ler Vakfından şehi̇t ai̇leleri̇ne zi̇yaret

Gazi̇ler Vakfından şehi̇t ai̇leleri̇ne zi̇yaret

ANKARA (AA) - Türkiye Gaziler Vakfı Başkanı Lokman Aylar, Doğu ve Güneydoğu’daki operasyonlarda hayatını kaybeden şehitlerin ailelerini ziyaret etti.Vakıftan...

ANKARA (AA) - Türkiye Gaziler Vakfı Başkanı Lokman Aylar, Doğu ve Güneydoğu’daki operasyonlarda hayatını kaybeden şehitlerin ailelerini ziyaret etti.

Vakıftan yapılan yazılı açıklamaya göre, Diyarbakır Lice’de 18 Ağustos 2015'te şehit düşen Uzman Çavuş Muhammed Tufan’ın eşi Havva Tufan’ı ziyaret eden Aylar ve beraberindeki Başkan Yardımcısı Ezgi Has, ramazan ayı öncesi şehit ailesine manevi destekte bulundu.

Şehit Muhammed Tufan’ın iki çocuğuyla da yakından ilgilenen Aylar ve Has, daha sonra 6 Eylül'de Hakkari Dağlıca'da şehit düşen Astsubay Üstçavuş Okan Taşan'ın ailesini ziyaret etti. Şehit Taşan’ın eşi Aylin Taşan ile sohbet eden, Taşan'ın istek ve taleplerini dinleyen vakıf yetkilileri, 1994 yılında Kars'ta yapılan operasyon esnasında iki gözünü kaybeden gazi Bayram Ünal’a da moral ziyareti gerçekleştirdi.

Ziyaretler esnasında şehit ailelerinin ve gazilerin her zaman yanlarında olduklarını ve olmaya da devam edeceklerini kaydeden Aylar, ramazan ayı öncesi ziyaretleri sıklaştırdıklarını, sıkıntı ve talepleri dinlediklerini belirtti.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :