Gaziantep'te GAPSHOES fuarı açılacak

Gaziantep'te GAPSHOES fuarı açılacak

GAZİANTEP (AA) - Gaziantep'te 23. Uluslararası Ayakkabı Terlik Saraciye ve Yan Sanayileri Fuarı (GAPSHOES) açılacak.Gaziantep Sanayi Odası'ndan (GSO) yapılan...

GAZİANTEP (AA) - Gaziantep'te 23. Uluslararası Ayakkabı Terlik Saraciye ve Yan Sanayileri Fuarı (GAPSHOES) açılacak.

Gaziantep Sanayi Odası'ndan (GSO) yapılan yazılı açıklamaya göre, 20 Temmuz'da Ortadoğu Fuar Merkezi'nde açılacak fuar, sektörün önde gelen temsilcilerini buluşturacak.

GSO, Gaziantep Kunduracılar Odası, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı, Türkiye Umum Ayakkabıcılar Federasyonu destekleriyle Akort Fuarcılık tarafından düzenlenen fuara, toptan bazda müşteri portföyünü genişletmeyi, prestijini ve marka gücünü arttırmayı hedefleyen çok sayıda firma ve marka katılacak.

Temsil edilen firma sayısının 130, marka sayısının 300 olduğu fuara, yurt içinden profesyonel ziyaretçilerin yanı sıra Ortadoğu ve Türk cumhuriyetlerinden birçok ülkeden ziyaretlerin gelmesi bekleniyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, ayakkabıcılığın ülkede önemli bir sektör olduğunu ifade ederek, bugün 500 milyon çifti bulan üretim kapasitesiyle ekonomiye büyük bir fayda, binlerce kişiye ekmek kapısı sağlandığını belirtti.

Sektörün katma değeri yüksek ürünler üreterek kapasite kullanım oranını artırması ve dünya pazarlarından daha fazla pay alması gerektiğine işaret eden Konukoğlu, firmaların kendilerini ve ürettikleri ürünleri tanıtması için fuarlara katılması gerektiğini kaydetti.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :