Gaziantep'te bin yetim çocuğa kışlık giysi yardımı

Gaziantep'te bin yetim çocuğa kışlık giysi yardımı

GAZİANTEP (AA) - İyilik Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (İYİLİKDER) Gaziantep Şubesince, kentteki, aralarında Suriyelilerin de bulunduğu bin yetim...

GAZİANTEP (AA) - İyilik Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (İYİLİKDER) Gaziantep Şubesince, kentteki, aralarında Suriyelilerin de bulunduğu bin yetim çocuğa kışlık giysi yardımı yapıldı.

Dernek binasındaki dağıtım törenine aileleriyle gelen çocuklar, mağaza konseptinde hazırlanan kıyafetlerden ihtiyaçları olanları seçerek aldı. Kıyafetleri giyen çocuklar, destekte bulunanlara teşekkür etti.

İYİLİKDER Gaziantep Temsilcisi Talip Çelik, gazetecilere yaptığı açıklamada, her yıl yardımlar konusunda önemli çalışmalar gerçekleştirdiklerini söyledi.

Bu anlamda ihtiyaç sahiplerine gıda ve giysi yardımlarında bulunduklarını anlatan Çelik, geçen ay Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortaklaşa hayata geçirdikleri çalışmayla yetim öğrencilere kışlık giysi yardımı yapıldığını hatırlattı. Bu ay da bin yetim çocuğun giydirileceğini belirten Çelik, giysi dağıtımının tüm gün süreceğini kaydetti. Çelik, Türk veya Suriyeli ayrımı yapmadan yetimlerin ihtiyaçlarını karşılamaya çalıştıklarını ifade etti.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :