Gaziantep Karkamış’a 4 roket düştü! PKK/YPG hedefleri anında yerle bir edildi

Gaziantep Karkamış’a 4 roket düştü! PKK/YPG hedefleri anında yerle bir edildi

Terör örgütü YPG/PKK tarafından Gaziantep'in Karkamış ilçesinde boş alana art arda 4 roket atıldı. Sınır birlikleri PKK/YPG hedeflerini çok namlulu roket atar ve fırtına obüsleri ile yerle bir etti

Türk Silahlı Kuvvetlerinin Suriye ve Irak'ın kuzeyindeki PKK/YPG hedeflerine yönelik olarak gerçekleştirdiği Pençe-Kılıç Hava Harekatı başarıyla tamamlandı. Toplam 89 hedefin imha edilerek, çok sayıda teröristin etkisiz hale getirildiğini açıklandı.

ÖNCÜPINAR POLİS ÖZEL HAREKAT YERLEŞKESİNE ROKETLİ SALDIRI

Akşam saatlerinde Kilis Öncüpınar Sınır Kapısında konuşlu Polis Özel Harekat yerleşkesine Tel Rıfat bölgesinden PKK/PYD terör örgütü tarafından düzenlenen roketatarlı saldırıda 1'i komiser, 6'sı polis memuru 8 güvenlik görevlisi yaralandı.

PKK/YPG’li teröristlerin tarafından roketatarlı saldırı düzenlediği Öncüpınar Konaklama Tesisleri'nde bomba imha uzmanları, olay yeri inceleme ekipleri çalışmalarını sürdürüyor. Konaklama tesislerine çok sayıda sivil ve zırhlı araçların giriş, çıkış yapıldığı gözlendi.

GAZİANTEP KARKAMIŞ'A ROKETLİ SALDIRI

Terör örgütü YPG/PKK tarafından Gaziantep'in Karkamış ilçesinde boş alana art arda 4 roket atıldı. Saldırının ardından sınır birlikleri tarafından terör hedefleri yerle bir edildi.

Suriye'nin kuzeyinde terör örgütü YPG/PKK mensupları tarafından Karkamış'a roketli saldırı düzenlendi. Art arda ateşlenen 4 roket, Karkamış ilçesindeki boş alana isabet ederken, saldırının ardından sınır birlikleri tarafından terör örgütü YPG/PKK hedefleri çok namlulu roket atar ve fırtına obüsleri ile yerle bir edildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.