Gaziantep Basketbol Başantrenörü Dedas:

Gaziantep Basketbol Başantrenörü Dedas:

- "Yeni sezonda hem ligde hem de Avrupa'da başarılı olmaya çalışacağız"


GAZİANTEP (AA) - Spor Toto Basketbol Ligi takımlarından Gaziantep Basketbol'un başantrenörü Stefanos Dedas, yeni sezonda hem ligde hem de Avrupa kupalarında başarılı olmaya çalışacaklarını bildirdi.

Dedas, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yeni sezon hazırlıkları kapsamında Çanakkale'de kampa girdiklerini ve 4 Eylül'e kadar çalışmalarına devam edeceklerini söyledi.

Daha sonra Yunanistan'a geçileceğini ve 14 günlük 2. etap kamp dönemini başlatacaklarını belirten Dedas, 26-29 Eylül tarihlerinde de Bulgaristan'da olacaklarını vurguladı.

İlk etap kamp döneminin verimli geçtiğini anlatan Dedas, "Yeni transferlerimizin de katılımıyla çalışmalarımıza devam ediyoruz. Avrupa'nın önemli takımlarıyla da hazırlık maçı yaparak, lige ve Avrupa müsabakalarına hazır hale gelmek istiyoruz." dedi.

Yeni sezonda hem ligde hem de Avrupa'da başarılı olmaya çalışacaklarını aktaran Dedas, şöyle konuştu:

"Zorlu bir süreç bizi bekliyor. Çünkü yoğun bir maç takvimimiz olacak. Ama bu takım, genç olmasına rağmen oldukça tecrübeli. O yüzden işimizin daha kolay olacağı kanaatindeyim. Bazı eksik mevkilere transfer yapacağız. Ümit ediyorum ki, yeni sezonda bize güvenenlerin ve taraftarımızın yüzünü kara çıkarmayacağız."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :