Gazeteci yazar Atilla Özdür Hakk'a yürüdü

Gazeteci yazar Atilla Özdür Hakk'a yürüdü

Gazeteci-yazar Atilla Özdür, 88 yaşında Hakk'a yürüdü. Akit yazarı Özdür, dualarla Yenikozlu Mezarlığı'na defnedildi

Yeni Akit yazarı Atilla Özdür, 88 yaşında vefat etti. Bir süre önce evinde geçirdiği kalp krizinin ardından hastaneye kaldırılan ve ‘çoklu organ yetmezliği’ teşhisiyle yoğun bakımda tedavisi süren Özdür bugün Rabb'e kavuştu.

Merhum Atilla Özdür'ün cenazesi bugün saat 16:30'da Zeytinburnu Merkez Efendi Camii'nde kılınan namazın ardından Yenikozlu Mezarlığı'na defnedildi.

Atilla Özdür kimdir?

Atilla Özdür, 1933 yılında Bursa’da dünyaya geldi.

1951'de Bursa Erkek Sanat Enstitüsü Marangozluk Bölümü’nden mezun olan Atilla Özdür, Kara ve Hava Kuvvetleri birliklerinde astsubay olarak görev yaptı ve 1972 yılında emekliye ayrıldı.

1973-77 ve 1980-84 yılları arasında Milli Gazete’de çalışan ve Cuma dergisinde yazılar kaleme alan Atilla Özdür, aynı zamanda İngilizceden makale ve kitap çevirileri yaptı.

Özdür, İslam ve Toplumun Çağdaş Ekonomik Görünümü, İslam ve Siyonizm ile Uçkurlu Potur kitaplarıyla okuyucularının fikir dünyalarını aydınlattı.

Eserleriyle Türk basın ve fikir dünyasına büyük katkıda bulunan Atilla Özdür, birikimini son olarak Akit Gazetesi aracılığıyla okurlarıyla paylaşıyordu.

Memleket ailesi olarak merhum Atilla Özdür'e Allah'tan rahmet, ailesi, sevenleri, okurları ve Akit camiasına başsağlığı dileriz..

Resim

Resim

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.