Gasp zanlıları yakalandı

Gasp zanlıları yakalandı

Ataşehir'de girdikleri iş yerinden bir miktar parayı gasbedip, fidye amacıyla iki kişiyi kaçırdıkları iddia edilen 5 şüpheli gözaltına alındı

İSTANBUL (AA) - Ataşehir'de girdikleri iş yerinden bir miktar parayı gasbettikten sonra fidye amacıyla iki kişiyi kaçırdıkları iddia edilen 5 şüpheli yakalandı.

Alınan bilgiye göre, 23 Ağustos'ta Ferhatpaşa Mahallesi 51. Sokak'taki iş yerine gelen yüzleri maskeli ve silahlı 5 kişi, arkadaşlarıyla oturan iş yeri sahibi Emrah T'nin el ve ayaklarını bağlayarak 5 bin 500 lirasını gasbetti.

Şüpheliler, iş yerinde bulunan Hüseyin K. ve Emrah M'yi kaçırarak 1 milyon lira fidye istedi.

Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, ihbar üzerine çalışma başlattı.

Emrah M'nin dayısını fidye için arayan şüpheliler, durumun polise bildirildiğini öğrenince Emrah M. ve Hüseyin K'yi Kocaeli Otobüs Terminali'nde serbest bıraktı.

İfadesine başvurulan Emrah M, yüzleri maskeli olduğu için şüphelileri göremediğini ancak birinin sesinin eski çalışanı Mehmet Ç'ye benzediğini söyledi.

Çalışmalarını bu yönde sürdüren ekipler şüphelilerin kimliklerini tespit etti. İstanbul, Kocaeli ve Sakarya'da belirlenen adreslere operasyon düzenleyen ekipler, Mehmet Ç, Abdullah K, Abbas B, Köksal T ve Cihan A'yı yakaladı.

Şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Gasp zanlıları yakalandı

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler