Garanti'den KOBİ'lere şubeye gitmeden kredi kullanabilme imkanı

Garanti'den KOBİ'lere şubeye gitmeden kredi kullanabilme imkanı

İSTANBUL (AA) - Garanti Bankası, hayata geçirdiği "Dijital Destek Kredisi" hizmetiyle sektörde bir ilke imza atarak, KOBİ'lere şubeye gitmeden, Garanti İnternet...

İSTANBUL (AA) - Garanti Bankası, hayata geçirdiği "Dijital Destek Kredisi" hizmetiyle sektörde bir ilke imza atarak, KOBİ'lere şubeye gitmeden, Garanti İnternet veya Garanti Cep üzerinden destek kredisi kullanım imkanı sunuyor.

Garanti Bankası'ndan yapılan açıklamaya göre, uygulama, KOBİ'lere yoğun iş akışı içerisinde büyük zaman kazandırırken, kredi kullanımını uygun koşulları sağlayan müşteriler için tamamen dijital ortama taşınmasıyla iş yüklerini de azaltacak. Müşteriler "Dijital Destek Kredisi" hizmetiyle ilgili, banka şubeleri ve garanti.com.tr'den ayrıntılı bilgi alabilecek.

Öte yandan "Dijital Destek Kredisi" başvurusunda bulunacak KOBİ'ler özel bir hediye kazanma şansı da yakalayacak. Garanti Bankası, 19 Eylül itibarıyla Garanti İnternet ya da Garanti Cep üzerinden, iş yeri için destek kredisine başvuru yapan ve onaylanan kredisini 15 gün içinde kullanan KOBİ'lere, çekilişle 30 adet iPhone 6s hediye edecek. Hediye iPhone 6s kampanyasına katılım 21 Ekim tarihine kadar devam edecek.


- "KOBİ'lerin hayatlarını kolaylaştırma stratejisiyle çalışıyoruz"


Açıklamada görüşlerine yer verilen Garanti Bankası Genel Müdür Yardımcısı Nafiz Karadere, KOBİ'lerin hayatını kolaylaştırmak ve yüklerini hafifletmek stratejisiyle çalıştıklarını belirterek, KOBİ'lerin dijitalleşme sürecinde, internet ve mobil bankacılık kanallarından gerçekleştirilen işlemlerin artırılmasının büyük önem taşıdığını bildirdi.

Karadere, "Dijital Destek Kredisi uygulamasıyla, bu iki kanal üzerinden KOBİ'lere kolay başvuru imkânı sunarak kredi onay sürecini hızlandırıyor, zaman kaybetmelerinin önüne geçiyoruz. Müşterilerimizin ihtiyaç ve beklentilerini analiz ederek, sunduğumuz hizmetleri geliştirip çeşitlendirmeye ve onların hayatlarını kolaylaştırmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :