Garanti'den "Cep'ten Randevu" kolaylığı

Garanti'den "Cep'ten Randevu" kolaylığı

İSTANBUL (AA) - Garanti Bankası, "Garanti Cep'ten Randevu" uygulamasıyla müşterilerine şubeye gitmeden önce randevu alarak öncelikli hizmet alma fırsatı...

İSTANBUL (AA) - Garanti Bankası, "Garanti Cep'ten Randevu" uygulamasıyla müşterilerine şubeye gitmeden önce randevu alarak öncelikli hizmet alma fırsatı sunuyor.

Banka açıklamasına göre, Garanti, uygulamaya aldığı "Garanti Cep'ten Randevu" ile müşterilerin şubeye gitmeden önce randevu alarak öncelikli hizmet almasına, "Garanti Cep Şube Yoğunluk Haritası" ile de şubelerin anlık yoğunluklarını izleyerek en uygun şubeye gitmelerine olanak tanıyor.

Bu iki yeni uygulama, işlemlerini şubede yapacak olan müşterilerin, zamanı etkin kullanmalarına ve şubede olabildiğince kısa vakit geçirmelerine imkan sağlıyor.

Cep telefonu üzerinden gerçekleştirilen randevu onayıyla birlikte, önceden belirlenen saat aralığında şubeye gidenler işlemlerini zaman kaybetmeksizin gerçekleştirebiliyor. Acil ihtiyaçları için şubeye gitmek isteyen müşteriler, çevrelerindeki şubeleri ve bu şubelerdeki tahmini bekleme sürelerini görebiliyor. Bu sayede müşteriler uzaklık-bekleme süresi bilgilerine bakarak kendilerine en uygun şubeden hizmet alabiliyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Garanti Bankası Genel Müdür Vekili Onur Genç, şunları kaydetti:

"Garanti Bankası olarak müşterilerimiz ve onların mutluluğu bizim için çok değerli. Müşterilerimizin şubede beklemesini önlemek için 'Randevu ve Şube Yoğunluk Haritası' uygulamalarını hayata geçirdik. Bu sayede, müşterilerimiz kendilerine uygun olan saat aralığı için önceden randevu alıp istediği işlemi şubede sıra beklemeden yapabiliyor ya da şube haritasına bakarak en az yoğun olan şubeye gidip hızlı bir şekilde işlemini tamamlayabiliyor.

Müşterilerimizin ihtiyaç ve beklentileri doğrultusunda, teknolojiyi bankacılık işlemlerinin her adımına en etkin şekilde entegre ederek, sunduğumuz hizmetleri geliştirip çeşitlendirmeye devam edeceğiz."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :