Garanti BBVA'dan Parmak İziyle Ödeme Dönemi

Garanti BBVA'dan Parmak İziyle Ödeme Dönemi

Garanti BBVA, dijital ödeme sistemlerindeki yenilikçi çözümleriyle öne çıkarak, biyometrik doğrulama özelliğine sahip olan Bonus Platinum Biyometrik Kartı müşterilerine sundu.

Parmak İzi ile Güvenli ve Hızlı Ödeme

Türkiye'nin dijital ödeme sistemlerinde öncü bankalarından Garanti BBVA, Bonus Platinum Biyometrik Kart ile ödeme sistemlerinde devrim niteliğinde bir yenilik sunuyor. Kullanıcılar, bu kart sayesinde temassız ödemelerde parmak izlerini okutarak limitlere takılmadan güvenli ödeme yapabiliyor.

Başvuru ve Kullanım Kolaylığı

Garanti BBVA'nın yaptığı açıklamaya göre, müşteriler Bonus Platinum Biyometrik Kart'a çeşitli kanallardan başvurabiliyor: Garanti BBVA İnternet ve Mobil Bankacılık, BonusFlaş uygulaması, banka şubeleri ve çağrı merkezi. Kart sahipleri, birlikte verilen parmak izi tanımlama kiti ile kolayca parmak izlerini kartlarına tanımlayarak kullanıma hazır hale getirebiliyorlar. Alışveriş sırasında kartlarını POS cihazının temassız alanına yaklaştırıp parmaklarını kart üzerindeki sensöre yerleştirerek, parmak izinin doğrulanmasıyla ödemelerini hızlı ve güvenli bir şekilde tamamlayabiliyorlar.

Yeni Dönemin Başlangıcı

Garanti BBVA Genel Müdür Yardımcısı ve Garanti BBVA Ödeme Sistemleri (GÖSAŞ) Yönetim Kurulu Üyesi Murat Çağrı Süzer, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Türkiye, ödeme sistemleri alanında dünyanın en ileri teknolojilerini sunmakta. Biz de Türkiye'nin en büyük ödeme platformlarını yıllardır keyifle müşterilerimizle buluşturuyoruz. Bonus Biyometrik Kart ile müşterilerimizi yepyeni bir teknoloji ile tanıştırıyoruz. Artık ülkemizde alışverişlerde şifre yerine parmak iziyle ödeme dönemi başlıyor. Bu yenilikle, müşterilerimiz PIN girme ya da hatırlama zahmetinden kurtularak işlemlerini hızlı ve güvenli bir şekilde gerçekleştirebilecekler."

Geleceğin Teknolojisi

Murat Çağrı Süzer, biyometrik bilgilerin kişisel güvenliğin en yüksek doğrulama yöntemi olarak kabul edildiğini ve bu teknolojiyi Garanti BBVA kredi kartlarıyla müşterilere sunmaktan dolayı büyük mutluluk duyduklarını belirtti. "Teknolojimiz ve inovasyon kültürümüzle her zaman önde olmaya, müşterilerimiz ve sektörümüz için yenilikçi çözümler üretmeye devam edeceğiz" dedi.

Bu yeni kart ile Garanti BBVA, dijital ödeme sistemlerinde bir kez daha öncülük ederek, kullanıcılarına daha güvenli ve hızlı bir ödeme deneyimi sunmayı hedefliyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.