Garanti Bankası "GarantiOne"ı hizmete sundu

Garanti Bankası "GarantiOne"ı hizmete sundu

İSTANBUL (AA) - Garanti Bankası'nın 18-25 yaş arasındaki müşterilerine özel hazırladığı yeni bankacılık uygulaması GarantiOne hizmete girdi.Garanti...

İSTANBUL (AA) - Garanti Bankası'nın 18-25 yaş arasındaki müşterilerine özel hazırladığı yeni bankacılık uygulaması GarantiOne hizmete girdi.

Garanti Bankası açıklamasına göre, ilk kez banka ile tanışacak öğrenci ve genç profesyonellerin ihtiyaçları analiz edilerek tasarlanan ve geçen yıllarda geliştirilen iGaranti mobil uygulamasının yeni versiyonu olarak yerini alan GarantiOne, kullanıcılarının hem bankacılık deneyimlerini hem de günlük hayatlarını kolaylaştıracak.

Genç müşterilerin, günlük bankacılık ihtiyaçlarını karşılayacak, finansal durumlarını ve bütçe planlamalarını daha kolay yönetebilmeleri için yardımcı olacak uygulamada, para transferi, hesap işletim ücreti ve başka banka ATM'lerinden para çekme işlemi ücretsiz olacak.

GarantiOne, bu hizmetlerin yanı sıra kullanıcılarının yaşam tarzları ve tercihlerine özel hazırlanan yenilikçi fırsat ve kampanyalar sunacak, yoğun çekiliş ve ödül içeriği ile sürekli günlük hayatlarına dokunacak. Kullanıcılar, "Hediye Gönderme" fonksiyonu ile sevdiklerine birçok markadan hediye yollayabilecek. Ayrıca Garanti, GarantiOne mobil uygulamasını indiren ilk 50 bin müşteriye tüm operatörlerde geçerli 1 GB internet paketi hediye edecek.

Halihazırdaki iGaranti müşterileri ise hesaplarındaki ürünlerini kullanmaya, ücretsiz bankacılık işlemlerini yapmaya, ayrıca sunulan kampanyalardan faydalanmaya devam edebilecek.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Garanti Bankası Genel Müdür Yardımcısı Didem Dinçer Başer, şunları kaydetti:

"Garanti Bankası, müşterilerinin hayatını kolaylaştıracak ve değer yaratacak yenilikçi ürünler sunmayı sürdürüyor. Türkiye'nin en dijital bankası olarak, mobil kanalları aktif kullanan 18-25 yaş arasındaki müşterilerimize özel bir bankacılık uygulaması geliştirdik. GarantiOne sadece bankacılık ihtiyaçlarını karşılamakla kalmıyor, hayatın başındaki kişilerin kolay geçinmesini de sağlıyor.

GarantiOne ile Türkiye'nin tek gençlik bankacılığını devreye aldığımız için mutluyuz. 18-25 yaş arasındaki müşterilerimizin GarantiOne'ı çok seveceğine ve sunduğu imkanlardan bolca yararlanacağına inanıyoruz. Önümüzdeki dönemde GarantiOne ile sunacağımız birbirinden cazip fırsatlarla, öğrencilerin ve genç profesyonellerin yanında olmaya devam edeceğiz."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :