Garanti Bankası Çağrı Merkezi'ne 3 ödül birden

Garanti Bankası Çağrı Merkezi'ne 3 ödül birden

İSTANBUL (AA) - Garanti Bankası Çağrı Merkezi, dünyanın önde gelen çağrı merkezi sektörü birliği Contact Center World tarafından 2016 En İyi Performans...

İSTANBUL (AA) - Garanti Bankası Çağrı Merkezi, dünyanın önde gelen çağrı merkezi sektörü birliği Contact Center World tarafından 2016 En İyi Performans Sıralaması Ödülleri'nde (Top Ranking Performers Awards) 3 ayrı ödüle layık görüldü.

Garanti Bankası'ndan yapılan açıklamaya göre, Avrupa, Orta Doğu ve Afrika'nın önde gelen şirketleri arasından yapılan değerlendirme sonucunda "En İyi Müşteri Sadakati Programı" kategorisinde altın madalya kazanan merkez, "En İyi Müşteri Hizmetleri" kategorisinde gümüş, "En İyi Satış Kampanyası" alanında ise bronz madalyayla ödüllendirildi.

Bankacılık ve sigortacılık başta olmak üzere farklı sektörlerden profesyonellerin değerlendirilmesiyle verilen 2016 En İyi Performans Sıralaması Ödülleri töreni Londra'da gerçekleştirildi.

Garanti Bankası Çağrı Merkezi, "En İyi Müşteri Sadakati Programı" kategorisinde kazandığı altın madalyayla kasımda ABD'de gerçekleştirilecek ve tüm dünyadan ödül sahibi kuruluşların yarışacağı Contact Center World 2016 Global Awards'da Türkiye'yi temsil etmeye hak kazandı.

Açıklamada konuya ilişkin değerlendirmeleri bulunan Garanti Bankası Genel Müdür Vekili Onur Genç, kazandıkları bu prestijli ödül dolayısıyla çok mutlu olduklarını belirterek, uluslararası bir yarışmada Türkiye'yi temsil etmekten ayrı bir gurur duyduklarını bildirdi.

Genç, "Odak noktasına müşteri memnuniyetini koyan bir banka olarak, çağrı merkezimizin güçlü teknolojik altyapısı ve nitelikli çalışanlarının katkısıyla aldığı bu tarz ödüller, bize her zaman daha iyisini gerçekleştirmek için güç veriyor. Kusursuz müşteri deneyimi sunmaya devam edebilmek için çağrı merkezinin yanı sıra tüm kanallarımızda, kanaldan bağımsız tek bir deneyim sunma stratejimizi geliştirmeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :