Gara'dan iyi haber! Şehitlerimizin kanı yerde kalmadı

Gara'dan iyi haber! Şehitlerimizin kanı yerde kalmadı

Gara bölgesinde devam eden Pençe Kartal-2 Harekatı'nda 3 PKK'lı terörist daha öldürüldü. MSB Gara'da etkisiz hale getirilen terörist sayısının 42'ye yükseldiğini duyurdu.

Irak'ın kuzeyindeki Gara bölgesinde devam eden Pençe Kartal-2 Harekatı'nda etkisiz hale getirilen terörist sayısı 42'ye yükseldi.

Milli Savunma Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, Türk Silahlı Kuvvetleri, Gara bölgesindeki teröristlerin inlerini yerle bir etmeyi sürdürüyor.

Bu kapsamda, bölgede tespit edilen 3 PKK'lı terörist daha hava harekatıyla etkisiz hale getirildi.

Gara'da etkisiz hale getirilen terörist sayısı 42'ye yükseldi.

Önceki gün harekat sırasında teröristlerle çıkan çatışmada, Piyade Komando Yüzbaşı Burak Coşkun ile Astsubay Kıdemli Başçavuş Harun Turhan şehit olmuş, 4 asker de yaralanmıştı. Milli Savunma Bakanlığı, hastaneye kaldırılan yaralı askerlerden Muhabere Komando Yüzbaşı Ertuğ Güler'in de şehit olduğunu açıkladı. Evli ve 6 yaşında bir kız çocuğu babası olan Piyade Komando Yüzbaşı Burak Coşkun ile bekar olan Astsubay Kıdemli Başçavuş Harun Turhan'ın cenazeleri, Şırnak'ta düzenlenen törenin ardından memleketleri Ankara'ya gönderildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.