Galatasaray'da Marcao kadrodışı gözler Konyasporlu Abdülkerim Bardakçı'da

Galatasaray'da Marcao kadrodışı gözler Konyasporlu Abdülkerim Bardakçı'da

Galatasaray'da ligin ilk haftasında oynana Giresunspor mücadelesinde takım arkadaşı Kerem Aktürkoğlu'na yumruk atan Marcao, kadrodışı bırakılaraka 120 bin Euro para cezasıyla cezalandırıldı. Bu gelişmeden sonra gözler Konyasporlu Abdülkerim'e çevrildi.

Süper Lig'in ilk haftasında Galatasaray'ın Giresunspor'u 2-0 yendiği maçta takım arkadaşı Kerem Aktürkoğlu'na saldıran ve kırmızı kart gören Marcao kadro dışı bırakıldı.

Sarı-kırmızılı yönetimin yıllık 1 milyon 200 bin Euro kazanan Brezilyalı oyuncuya maaşının onda biri olan 120 bin Euro para cezası vermeyi planladığı öğrenildi.

İLK İSTEYENE VERİLECEK

Brezilyalı Marcao'ya İtalya Serie A'dan bir kulübünün 12 milyon Euro'luk teklif yaptığı ve Galatasaray yönetiminin teklife sıcak baktığı gelen bilgiler arasında.

Öte yandan Fatih Terim'in bu transfere sıcak bakmadığı biliniyor. Terim'den gelecek rapora göre hareket edecek yönetimin yeni arayışlar içinde olduğu gelen bilgiler arasında. Marcao'nun satılma ihtimali oldukça yüksek.

İKİ ALTERNATİFTEN BİRİSİ

Marcao'nun satılmasıyla birlikte büyük zorluk yaşaması muhtemel olan Galatasaray'ın iki alternatifi bulunuyor. Sezon başında Göztepe'den kadrosuna kattığı Alpaslan'a sorumluluk verecek olan Fatih Terim'e Konyaspor'un başarılı defans oyuncusu Abdülkerim Bardakçı teklif edilebilir.

İkinci alternatif ise Ozan Kabak. Henüz takımı belli olmayan genç defans oyuncusunun Fatih Terim'in istemesi durumunda kiralanması gündemde.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.