Galatasaray-Manchester United maçı Sanchez'e emanet

Galatasaray-Manchester United maçı Sanchez'e emanet

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda mücadele eden Galatasaray, 29 Kasım Çarşamba günü evinde İngiliz devi Manchester United'ı ağırlayacak. Zorlu mücadeleyi İspanyol hakem Jose Maria Sanchez yönetecek.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde heyecan dorukta! Galatasaray, A Grubu'nda beşinci maçında 29 Kasım Çarşamba günü Türk Telekom Stadyumu'nda, saat 20.45'te Manchester United'ı ağırlayacak.

Bu kritik mücadelede düdük çalacak isim ise İspanyol hakem Jose Maria Sanchez olacak. Sanchez'in yardımcılıklarını Raul Cabanero ve Inigo Prieto üstlenecek.

Dördüncü hakemlik görevini ise Guillermo Cuadra yapacak. VAR koltuğunda deneyimli isim Ricardo de Burgos, AVAR'da ise Juan Martinez Munuera görev alacak. Hakem kadrosundaki bu isimler, müsabakanın adil ve düzenli bir şekilde geçmesini sağlamak için sahada olacak.

Galatasaray, bu kritik müsabaka öncesinde grubunda elde ettiği puanlarla bir üst tura çıkma mücadelesi verirken, taraftarlar da büyük bir heyecanla bu önemli karşılaşmayı bekliyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.