Galatasaray, Konyaspor Maçı Hazırlıklarına Devam Ediyor

Galatasaray, Konyaspor Maçı Hazırlıklarına Devam Ediyor

Trendyol Süper Lig'in 19. haftasında Galatasaray, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde gerçekleştirdiği antrenmanla Konyaspor karşılaşması için form tutuyor.

Galatasaray Futbol Takımı, Trendyol Süper Lig'in 19. haftasında karşılaşacağı Konyaspor maçının hazırlıklarına bugün Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla devam etti. Takım, günü topa ısınma hareketleriyle başlayan idmanla sürdürdü.

Oyuncular, antrenmanı üç grup halinde gerçekleştirilen 8'e 2 pas çalışmasıyla devam ettirdi. Teknik direktör Okan Buruk'un liderliğindeki idman, savunma ve hücum çalışmalarıyla zenginleşerek sona erdi. Sarı-kırmızılılar, yarın yapacakları saat 18.00'deki idmanla Konyaspor maçı öncesi son hazırlıklarını tamamlayacak.

Galatasaray, taraftarlarına galibiyet sevinci yaşatmak için yoğun bir tempoyla antrenmanlarına devam ederken, tüm gözler Konyaspor ile oynanacak kritik karşılaşmada. Takım, taktiksel ve fiziksel anlamda en iyi performansını sergilemek amacıyla son antrenmanını tamamlayarak maç saatini bekleyecek.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.