Galatasaray Bu İstatistikten Çok Çekiniyor

Galatasaray Bu İstatistikten Çok Çekiniyor

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 37. haftasında evinde Fenerbahçe'ye 1-0 mağlup olarak şampiyonluk yarışını son haftaya taşıdı. Zirvede 99 puanla yer alan Sarı-Kırmızılılar, 38. hafta mücadelesinde deplasmanda Konyaspor ile karşılaşacak.

Galatasaray'a şampiyonluk için bu zorlu deplasmanda 1 puan dahi yetecek.

Galatasaray'a 1 Puan Yetecek

Galatasaray, Konyaspor deplasmanında şampiyonluk için 1 puan alması durumunda sezonu zirvede tamamlayacak. Ancak olası bir mağlubiyet ve Fenerbahçe'nin İstanbulspor karşısında galip gelmesi durumunda şampiyonluk ipini Sarı-Lacivertliler göğüsleyecek.

Konyaspor Kümede Kalma Mücadelesi Veriyor

Galatasaray'ın rakibi Konyaspor ise kümede kalma mücadelesi veriyor. Yeşil-Beyazlılar, ligde kalmak için Galatasaray karşısında 1 puan almaları durumunda bu hedefine ulaşacak.

Konyaspor'un Sahasında Galatasaray'a Karşı Üstünlüğü Dikkat Çekiyor

Konyaspor, son yıllarda sahasında Galatasaray'a karşı elde ettiği sonuçlarla dikkat çekiyor. Sarı-Kırmızılılar, Konyaspor deplasmanında oynadığı son 3 maçta da mağlubiyet yaşadı. 2020-21 sezonunda 4-3, 2021-22 sezonunda 2-0 ve 2022-23 sezonunda 2-1'lik skorlarla galip gelen Konyaspor, Galatasaray'a karşı evinde önemli bir üstünlük kurmuş durumda.

Galatasaray'ın 14 Maçlık Galibiyet Serisi Sonlanmıştı

Geçtiğimiz sezon Konyaspor deplasmanında aldığı 2-1'lik yenilgi, Galatasaray'ın 14 maçlık galibiyet serisini sonlandırmıştı. Bu sezon ise Sarı-Kırmızılılar, aynı deplasmanda tarih tekerrür etmeden şampiyonluğa ulaşmayı hedefliyor.

Konyaspor - Galatasaray Maçı 26 Mayıs'ta

Trendyol Süper Lig'in 38. ve son haftasındaki Konyaspor-Galatasaray maçı 26 Mayıs Pazar günü saat 19:00'da oynanacak. Bu kritik mücadelede alınacak sonuçlar, hem şampiyonluk yarışını hem de kümede kalma mücadelesini doğrudan etkileyecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum