Freni patlayan kamyon yokuş aşağı devrildi! Sürücünün canını hiçe sayan manevrası ile faciadan dönüldü

Freni patlayan kamyon yokuş aşağı devrildi! Sürücünün canını hiçe sayan manevrası ile faciadan dönüldü

HJrdacılar sitesinden yokuş aşağı inerken frenleri patlayan hurda yüklü kamyon Karabük - Eskipazar D-750 karayoluna çıkarak refüje devrildi. Sürücü Genç Osman Erdoğan'ın canını hiçe sayarak yaptığı manevra ile faciadan dönüldü

Karabük'te hurdacılar sitesinden yokuş aşağı inerken frenleri patlayan hurda yüklü kamyon karayoluna çıkarak refüje devrildi. Kamyon sürücüsü Genç Osman Erdoğan kendi canını hiçe sayarak, refüje yatırdığı kamyondan yara almadan kurtulurken, olası bir faciadan dönüldü.

Kaza, Karabük - Eskipazar D-750 karayolu Kemaloyman mevkiinde meydana geldi. Hurdacılar sitesinden çıkan Genç Osman Erdoğan idaresindeki 78 AAN 773 plakalı hurda yüklü kamyon yokuş aşağı inerken frenleri patladı. Tecrübeli sürücü korna çalarak karayoluna inerek kamyonunu refüje çarptırarak devirdi. Sürücü şans eseri kazadan yara almadan kurtulurken, yola savrulan hurda demirler iş makinesi ile olay yerine gelen başka bir kamyona yüklendi.

Sürücü Erdoğan, rampa aşağı inerken bir anda frenlerinin patladığını söyleyerek, "Kimseye zarar vermedin, kendi canımıza da zarar vermeden kazayı atlattık. Bir arkadaşımız durumu fark edince yolu kesti ve bende onun sayesinde bende aracı yatırarak can kaybına yol açılmadan kazayı atlatmış olduk" dedi.

Öte yandan karayolunda ulaşım bir süre tali yoldan verilirken, kamyonun olay yerinden kaldırılması sonrası yol yeniden trafiğe açıldı.

pp.jpgp.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.