Fransa'daki terör saldırısı

Fransa'daki terör saldırısı

Suudi Arabistan yönetimi, Fransa'daki terör saldırısı nedeniyle Cumhurbaşkanı Hollande'a taziye mesajı gönderdi

RİYAD (AA) - Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdulaziz, Fransa'daki terör saldırısı nedeniyle Cumhurbaşkanı François Hollande'a taziye mesajı gönderdi.

Suudi Arabistan resmi haber ajansı SPA'da yer alan habere göre, Kral Selman, Fransa'nın Nice kentindeki terör saldırısı nedeniyle Hollande'a gönderdiği taziye mesajında, saldırıyı şiddetle kınadığını ve saldırının kabul edilemez olduğunu belirtti.

Kral Selman, taziye mesajında şu ifadeleri kullandı:

"Terör saldırısını şiddetle kınadığımızı ve kabul edilemez olduğunu, bu saldırılar nedeniyle acılarınızı paylaştığımızı, size ve hayatını kaybedenlerin ailelerine, Suudi Arabistan devleti ve halkı olarak en derin taziyelerimizi sunuyorum. Saldırıda yaralananlara da yakın zamanda şifa temenni ediyorum."

Suudi Arabistan'ın terör ile mücadelesinde Fransa'nın yanında olmaya devam edeceğini vurgulayan Kral Selman, terörle mücadelede uluslararası iş birliği ve koordinasyonun önemine dikkati çekti.

Öte yandan, Veliaht Prens İçişleri Bakanı Muhammed bin Nayif bin Abdulaziz ve ikinci Veliaht Prens Savunma Bakanı Muhammed bin Selman bin Abdulaziz de Nice'teki terör saldırısıyla ilgili Hollande'a taziye mesajı gönderdi.

Mesajlarda, elim terör saldırısının şiddetle kınandığı ve kabul edilemez olduğu ifade edilerek, hayatını kaybedenlerin yakınlarına başsağlığı, yaralananlara da acil şifa temennisinde bulunuldu.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler