Fransa Milli Takımı Memleket Mutfağı'nda Konya lezzetlerini çok sevdi

Fransa Milli Takımı Memleket Mutfağı'nda Konya lezzetlerini çok sevdi

Konya'da düzenlenen FIBA 18 Yaş Altı Kızlar Avrupa Basketbol Şampiyonası'nda Türkiye Milli Takımını mağlup eden Fransa Milli Takımı, Memleket Mutfağı'nda yemek yedi. Fransız ekibi Memleket're ikram edilen Konya yemeklerine hayran kaldı

Türkiye'nin ev sahipliğinde Konya'da düzenlenen FIBA 18 Yaş Altı Kızlar Avrupa Basketbol Şampiyonası'nda Türkiye Milli Takımını mağlup eden Fransa Milli Takımı, Memleket Mutfağı'nda yemek yedi. Fransız ekibi Memleket Mutfağı'nda ikram edilen Konya yemeklerine hayran kaldı.

fransiz-milli-takimi-memleket0.jpg

18 Yaş Altı Kız Basketbol Milli Takımı, Avrupa Şampiyonası B Grubundaki 2. maçında Fransa ile karşılaştı. Konya Karatay Spor ve Kongre Merkezi'nde oynanan karşılaşmanın ilk yarısı Fransa'nın 30-23'lük üstünlüğüyle tamamlanırken, milliler müsabakadan 66-43'lük skorla mağlup ayrıldı.

fransiz-milli-takimi-memleket2.jpg

Fransa Milli Takımı Konya'da tarihi ve turistik alanlarla gezisine devam ederken bugün Memleket Mutfağı'nın da misafiri oldu. Memleket'te bamya çorbası, etliekmek, tirit, fırın kebabı, höşmerim ve saçarası gibi Konya mutfağının eşsiz lezzetlerini tadan Fransız millileri, çıkışta da dondurma şov izleyerek cep telefonları ile görüntülemeyi ihmal etmedi.

fransiz-milli-takimi-memleket.jpg

fransiz-milli-takimi-memleket3.jpg

fransiz-milli-takimi-memleket4.jpgfransiz-milli-takimi-memleket5.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.