FNSS'ten askeri kara araçları model yarışması

FNSS'ten askeri kara araçları model yarışması

ANKARA (AA) - Savunma sanayinin önde gelen kara sistemleri üreticilerinden FNSS, Askeri Kara Araçları Model Yarışması'nı, 10. yılında yeni kategoriler...

ANKARA (AA) - Savunma sanayinin önde gelen kara sistemleri üreticilerinden FNSS, Askeri Kara Araçları Model Yarışması'nı, 10. yılında yeni kategoriler ekleyerek gerçekleştirecek.

FNSS'ten yapılan açıklamaya göre, ilki 2007'de küçük bir grubun katılımıyla gerçekleşen etkinlik, yüzlerce modelin yarıştığı, Türkiye ve çeşitli ülkelerden modelcilerin yer aldığı, önemli bir modelcilik etkinliğine dönüştü.

Bu yıl 16-17 Eylül'de düzenlenecek yarışma, Ankara-Gölbaşı’ndaki FNSS tesislerinde yapılacak. Özellikle genç yaştaki yeni modelcilerin katılımının giderek arttığı yarışma, FNSS’nin önemli toplumsal sorumluluk faaliyetleri arasında yer alıyor.

Yarışma, askeri kara araçları üretilen bir tesiste düzenleniyor olmasıyla dünyadaki örneklerinden ayrılırken, katılımcılar ve ziyaretçiler FNSS tarafından üretilen araçların gösterilerini izleyerek, ürünleri yakından inceleme ve yetkililerden bilgi alma şansına sahip oluyorlar.

Modelciliğe, paylaşmak, öğrenmek ve eğlenmek misyonuyla yaklaşan ve ilk yarışmadan bu yana, birlikte çalışan yarışma komitesi, 10. yılında katılımcılara önemli sürprizler hazırlıyor. Yılda bir defa düzenlenen etkinlik, değerlendirme komitesi (yarışma jürisi) ile birlikte düzenlenen seminer ve kolokyum ile de modelcilik adına benzersiz bir platform sunuyor.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :