Fırtınada uçan çatı komşunun evine düştü
Konya’nın Bozkır ilçesinde etkili olan şiddetli rüzgar, Dereköy Mahallesi’nde bazı ev ve hayvan barınaklarında hasara yol açtı. Fırtınada uçan bir çatı komşu eve düşerken, olayda can kaybı yaşanmadı.
Edinilen bilgiye göre, Bozkır ilçesine bağlı Dereköy Mahallesi’nde sabah saatlerinden itibaren etkisini artıran şiddetli rüzgar, mahallede çeşitli olumsuzluklara neden oldu. Fırtına nedeniyle kullanılmayan bir evin çatısı tamamen uçtu.
Uçan çatı komşu eve zarar verdi
Rüzgarın savurduğu çatı parçaları, komşu bir evin üzerine düşerek maddi hasara yol açtı. Olay sırasında evlerde kimsenin bulunmaması nedeniyle yaralanma ya da can kaybı yaşanmadığı öğrenildi.
Hayvan barınaklarının çadırları da uçtu
Aynı mahallede bulunan iki hayvan barınağının çadırlarının da fırtına nedeniyle uçtuğu bildirildi. Bölgede hasar tespit çalışmalarının sürdüğü, vatandaşların ise olası yeni olumsuzluklara karşı dikkatli olmaları istendi.

Kaynak: