Fırat Kalkanı Harekatı

Fırat Kalkanı Harekatı

Fırat Kalkanı Harekatı'nda şehit olan Piyade Uzman Onbaşı Fatih Olcay'ın asker kardeşi, Afyonkarahisar'ın Çay ilçesinde babası ile taziyeleri kabul ediyor- Ferhat Olcay: - "Olay günü ağabeyimi telefonla aradım, ulaşamadım. 3 farklı telefonu vardı, üçünü d

AFYONKARAHİSAR (AA) - Fırat Kalkanı Harekatı'nda şehit olan Piyade Uzman Onbaşı Fatih Olcay'ın asker kardeşi Ferhat Olcay, Afyonkarahisar'ın Çay ilçesine bağlı Karacaören beldesindeki babaevinde taziyeleri kabul ediyor.

Kardeşinin şehadet haberini aldıktan sonra Afyonkarahisar'a gelen Ferhat Olcay, kardeşinin yasını tutuyor.

Babası Ramazan Olcay ile taziyeleri kabul eden Ferhat Olcay, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 1 Nisan'da askerliğinin başladığını ifade etti. Askerliğini Şırnak'ın Silopi ilçesine yaptığını anlatan Olcay, şunları söyledi:

"Olay günü ağabeyimi telefonla aradım, ulaşamadım. 3 farklı telefonu vardı, üçünü de aradım ama ulaşamadım. Daha önce her aradığımda hemen açıyordu. Cevap vermeyince bir şey olduğunu anladım. Sonra koğuşa istirahate çekilmiştim. Bir arkadaş geldi ve 'Yarbay, albay seni çağırıyor' dedi. Sonra anladım kardeşimle ilgili birşey olduğunu. Şehit olmadan 3 gün önce telefondan fotoğraf göndermişti bana, başka görüşemedik."

Acılarının büyük olduğunu dile getiren Olcay, "Ağabeyimin cenazesine gelirken komutanım, 'Gelme' dedi ancak ben kabul etmedim. Geri dönüp askerliğimi yapacağım' dedim." ifadelerini kullandı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler