Filistinli grup Ankara'ya söyledi

Filistinli grup Ankara'ya söyledi

Dünyaca ünlü müzik topluluğu Le Trio Joubran, "Ramazan turnesi" kapsamında Ankaralılarla bir araya geldi.

Filistinli üç kardeşin kurduğu Le Trio Joubran grubu, CSO Ada Ankara'da Başkentlilerle buluştu. Konsere yoğun ilgi gösteren müzikseverler, Filistin ezgilerini dinledi. Filistinli kardeşler Samir, Wissam ve Adnan Joubran'dan oluşan ve ud enstrümanına getirdikleri modern yorumla tanınan Le Trio Joubran grubu, müzik hayatına 2004 yılında başladı.

GELENEKSEL UD İLE ÇALIYORLAR

Geleneksel Filistin müziğini üçlü ud ile icra eden grup, 2004'ten bu yana birçok albüm ve film müziği projesine imza attı. Grubun sevilen ve neredeyse çoğu film ve dizide kullanılan "Masar" parçası, grubun 2007 yılında çıkardığı Majaz albümünde yer alıyor.

3 KARDEŞTEN OLUŞUYOR

Bu albüm, üç kardeşin ud odaklı geleneksel ve modern ezgileri birleştirdiği, uluslararası alanda tanınan en önemli çalışmalarından biri olarak kabul ediliyor.

Filistinli grup Ankara'ya söyledi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.