Filistin Rowad Derneği: Ribat'ın Filistin ve Gazze için yaptıkları yardım değil gönül fethidir

Filistin Rowad Derneği: Ribat'ın Filistin ve Gazze için yaptıkları yardım değil gönül fethidir

Filistin Rowad Derneği Türkiye temsilcisi Ayberk Rabay, "Ribat İnsani Yardım Derneği'nin Filistin ve Kudüs davasına dair yaptıkları Gazze için yaptıkları sadece insani yardım değil bir gönül fethidir. Allah Türk Milletinden razı olsun" dedi

Filistin Rowad Derneği Türkiye Temsilcisi Ayberk Rabay, Ribat İnsani Yardım Derneği'ni ziyaret ederek halkının teşekkürlerini iletti. Görüşmeye Ribat İnsani Yardım Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Seyit Duman ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.
Rowad Derneği Türkiye Temsilcisi Ayberk Rabay Filistin, Gazze ve Kudüs davasına dair açıklamalarda bulundu.

Allah Türk Milletinden razı olsun

Ribat İnsani Yardım Derneği merkezini inceleyen heyet çalışmalar hakkında bilgi aldı. Rowad, "Ribat Eğitim Vakfı, insani yardim derneği aracılığı ile 3 kıtada 39 ülkede insani yardım faaliyeti yapıyor; ama Filistin için Gazze için yapmış oldukları bugün takdire şayandır. Apayrı bir konuda konuşulabilir. Filistin ve Kudüs davasına dair yaptıkları Gazze için yaptıkları sadece insani yardım değil bir gönül fethidir. Allah Türk Milletinden razı olsun. Ribat'ın faaliyetlerini unutmayacağız. Duamız sizlerle" diye konuştu.

Etiketler :